O companie municipală vrea să cumpere oţel beton în valoare de până la 5,7 milioane euroCompania Municipală Trustul de Clădiri Metropolitane Bucureşti a lansat o licitaţie prin care vizează achiziţia de oţel beton în valoare de până la 27,18 milioane lei (5,7 milioane euro), fără TVA, potrivit unui anunţ publicat pe platforma online SICAP.

Primaria Capitalei
Primăria Capitalei

Obiectul achiziţiei îl reprezintă achiziţionarea de oţel beton fasonat şi nefasonat, printr-un acord cadru de furnizare, potrivit anunţului.

Contractul are o valoarea estimată între 1,35 milioane lei şi 27,18 milioane lei, fără TVA, şi este împărţit în maximum două loturi.

Ofertanţii trebuie să demonstreze că, în ultimii 3 ani (calculaţi până la data limită de depunere a ofertelor), au livrat produse similare obiectului contractului în valoare de cel puţin 2 milioane lei, fără TVA, pentru Lotul 1 şi 3 milioane lei, fără TVA, pentru Lotul 2, potrivit anunţului.

Tipul procedurii este licitaţie deschisă, iar numărul maxim preconizat de participanţi la acordul-cadru este de 3. Termenul limită pentru primirea ofertelor sau a cererilor de participare este 7 mai.

În noiembrie 2018, Curtea de Apel Bucureşti a decis anularea tuturor hotărârilor de Consiliu General prin care au fost înfiinţate cele 22 de companii municipale ale Primăriei Capitalei. În februarie, Curtea de Apel Bucureşti a respins recursului Primăriei, fiind menţinută decizia.

 

Etichete: beton, companie, otel, pmb

0/1 COMENTARII
vlad
09 apr 11:14
+0
VOTURI
-0
Domne, companiile astea au fost declarate ilegale cu decizie definitiva!!! Cum naiba isi permit sa continue sa faca licitatii, sa cheltuiasca banul public!! Toate lucrurile astea sunt ilegale, toti ar trebui sa infunde puscaria!!

TRIMITE UN COMENTARIU

PE UNDE AM MAI UMBLAT...

    CITEŞTE TOATE REVIEW-URILE