O cântăreaţă americană, ÎMPUŞCATĂ MORTAL în timpul unui concert FOTOCântăreaţa americană Christina Grimmie, de 22 de ani, se află în stare critică, după ce a fost împuşcată în timpul unui concert susţinut în Orlando, statul american Florida, de un bărbat care ulterior s-a sinucis.

Christina Grimmie
Christina Grimmie

Departamentul de poliţie din Orlando a precizat, în timpul unei conferinţe de presă, că Grimmie a fost împuşcată vineri seară în jurul orei locale 22.45 (sâmbătă, 05.45 - ora României) în timpul unui concert, potrivit Mediafax.

Supectul s-a ridicat din mulţime şi a împuşcat-o pe Grimmie după ce şi-a încheiat prestaţia pe scenă, în timp ce dădea autografe.Fratele cântăreţei l-a identificat pe atacator şi s-a năpustitt asupra lui, dar acesta s-a împuşcat mortal.

 

Vă informăm cu profund regret că Christina Grimmie, @TheRealGrimmie, a murit ca urmare a rănilor" grave, a indicat poliția din Orlando pe contul său de Twitter.

Potrivit poliției, cântăreața de 22 ani a rămas după concert să semneze autografe, când un individ înarmat cu două arme de foc a tras asupra ei.

"Fratele cântăreței s-a precipitat asupra bărbatului, iar acesta a tras din nou, luându-și viața", a precizat poliția.

Artista a fost transportată imediat la centrul medical regional din Orlando, dar a decedat din cauza rănilor grave.

"Nu știm dacă este vorba de un fan care o urmărea pe Twitter sau pe rețelele de socializare. Nu știm clar", a declarat purtătoarea de cuvânt a poliției, Wanda Miglio, la conferința de presă.

Christina Grimmie, care a participat la ediția a 6-a din 2014 a popularului show "The Voice", difuzat de NBC, și-a lansat primul disc "Find Me" în 2011.

Presupusul autor al focurilor de armă s-a împușcat la rândul său luându-și viața.

Focurile de armă au fost trase la Teatrul The Plaza Live, din Orlando (Florida), după ce cântăreața a susținut un spectacol alături de trupa sa Before you Exit, relatează AFP.

Incidentul a avut loc vineri seară la orele 23.00 (03.00 GMT sâmbătă) în incinta unuia dintre cele mai vechi teatre ale orașului.

Potrivit martorilor, au fost auzite cinci împușcături la încheierea spectacolului, când publicul ieșea din sală, iar câțiva fani au încercat să ajungă în culise la artistă.

Christina Grimmie, în vârstă de 22 de ani, este cunoscută și pentru intensa ei activitate pe platforma YouTube, și pentru participarea sa la popularul show de televiziune "The Voice" din 2014, unde s-a clasat pe locul trei.

Etichete: cantareata ucisa, Christina Grimmie, Christina Grimmie ucisa, tanara ucisa, the voice, vedeta ucisa

0/0 COMENTARII

TRIMITE UN COMENTARIU

PE UNDE AM MAI UMBLAT...

    CITEŞTE TOATE REVIEW-URILE