O CUNOSCUTĂ CLĂDIRE din CENTRUL VECHI, scoasă la vânzareHotelul Rembrandt şi cafeneaua Klein de pe strada Smârdan, numărul 11, din Centrul Vechi al Bucureştiului, au fost scoase la vânzare de antreprenorul olandez Jerry van Schaik.

O cunoscuta cladire din Centrul Vechi a fost scoasa la vanzare
O cunoscută clădire din Centrul Vechi a fost scoasă la vânzare

Hotelul de 16 camere a fost deschis acum 11 ani de trei investitori olandezi, respectiv de Jerry van Schaik, Gijsbert Huijink şi Joost Baakman. Cei trei deţineau mai multe businessuri precum şi Amsterdam Grand Cafe şi magazinul de mobilă Europe Heritage. În 2006 Jerry van Schaik a cumpărat integral hotelul pe care acum îl scoate la vânzare, scrie zf.ro.

"Experienţa de a conduce hotelul Rembrandt în aceşti 11 ani a fost una extraordinară, însă, a venit momentul să mă concentrez pe proiecte noi. Voi demara o afacere de promovare a României către turiştii din Olanda şi alte ţări din vestul Europei" a declarat van Schaik.

Hotelul Rembrandt a fost amenajat pe structura unei clădiri vechi de 80 de ani, lucrările de renovare derulându-se pe o perioadă de aproximativ un an. Clădirea a fost dată în folosinţă în 1925 ca sediu de bancă. În 2015, hotelul a avut o rată de ocupare de 86,7% şi o rată zilnică medie (ADR) de 74,10 euro. 

Etichete: Centrul vechi, cladire centrul vechi, hotel Bucureşti, hotel centru vechi, hotel rembrant

0/0 COMENTARII

TRIMITE UN COMENTARIU

PE UNDE AM MAI UMBLAT...

    CITEŞTE TOATE REVIEW-URILE