O cunoscută televiziune internaţională a fost închisă în RomâniaÎncepând cu 4 ianuaurie, BBC Entertainment şi-a încetat emisia în România. În 2015, compania BBC Worldwide Channels anunțase că această televiziune se va închide, din 2016, în Europa Centrală şi de Est.

O cunoscuta televiziune internationala a fost inchisa in Romania
O cunoscută televiziune internaţională a fost închisă în România

BBC Worldwide Channels, compania prin care British Broadcasting Corporation (BBC) îşi desfăşoară operaţiunile comerciale la nivel internaţional, a anunţat anul trecut că BBC Entertainment se va închide în Europa Centrală şi de Est, inclusiv în România, începând cu 1 ianuarie 2016.

Totuşi, în România, BBC Entertainment a continuat să funcţioneze şi după 1 ianuarie, încetându-şi emisia abia luni seară.

Contactaţi de agenţia Mediafax, reprezentanţii BBC au declarat că emisia nu a fost oprită pe 1 ianuarie, aşa cum fusese anunţat iniţial, ci pe 4 ianuarie, din cauza unor aspecte tehnice.

Până la momentul difuzării acestei ştiri, în grila RCS&RDS, cel mai mare operator de cablu din România, în funcţie de numărul de abonaţi, BBC Entertainment nu a fost înlocuită cu nicio altă televiziune. În schimb, în grilele RCS&RDS continuă să fie prezente BBC Earth şi BBC World News.

Etichete: BBC Entertainment, televiziune. BBC

0/0 COMENTARII

TRIMITE UN COMENTARIU

PE UNDE AM MAI UMBLAT...

    CITEŞTE TOATE REVIEW-URILE