Și-a consumat rujul pe mașina unui șofer ce parcase pe trotuar: ce mesaj i-a lăsat pe capotă FOTOO domnișoară sau doamnă din București, deranjată de faptul că un șofer și-a urcat mașina pe trotuar și a lăsat foarte puțin spațiu pentru pietoni, i-a lăsat un mesaj pe capotă.

Mașina, un Audi S5, a fost parcată pe strada Mihai Eminescu, pe trotuar, blocând și pietonii, dar și intrarea unei cizmării. Așa că n-a plecat de acolo fără un mesaj: o femeie a scris pe capota mașinii, cu rujul "Loc pentru pietoni?! (1 metru!)"

Etichete: smecher de bucuresti, șofer nesimțit

0/6 COMENTARII
ggg
22 oct 22:16
+0
VOTURI
-0
daca respectivul nu este amendat este vina politiei locale care nu isi face datoria. ar trebui dati afara toti....
Noul Cod Rutier 2013
22 oct 21:54
+0
VOTURI
-0
Legea nr. 203/2012 pentru modificarea si completarea Ordonantei de urgenta a Guvernului nr. 195/2002 privind circulatia pe drumurile publice a fost publicata in Monitorul Oficial, Partea I, nr. 760, din 12 noiembrie 2012.

SECTIUNEA a 3-a - Reguli pentru alti participanti la trafic

Art.72.
(7) Este interzisa ocuparea trotuarelor cu vehicule imobilizate, iar când aceasta este permisa, conform indicatoarelor sau marcajelor, latimea minima a trotuarului lasat la dispozitia pietonilor trebuie sa fie de cel putin un metru.
Jmec-ker
22 oct 21:16
+0
VOTURI
-0
In momentul cand ai dat examen de carnet de conducere, te-ai angajat sa respecti regulamentele rutiere.
Iar OUG 195/2002, art. 142, lit (n) spune ca parcarea pe trotuar este interzisa, doar daca nu lasi spatiu de cel putin 1 metru pentru circulatia pietonilor.
Nu se specifica NICAIERI faptul ca daca sunt prea multe masini in zona poti parca pe unde-ti trece tie prin cap.

Vrei atitudine civilizata? Respecta legea, si pe cei de langa tine!
N-ai loc de parcare acolo? Mergi in parcarea de la Universitate. Ce, nu e gratis?
freez
22 oct 21:11
+0
VOTURI
-0
intr-o tara civilizata...ar functiona transportul public si n-ar fi nevoie ca toti ratatii sa aiba masina. in plus, sunt o carca de alte moduri de transport, dar cum romanul nu-i fudul destul fara masina la scara si smartphone, oamenii ca tine, VLAD...continua sa umple orasul. in loc sa cauti un loc de parcare, nu mai bine te-ai gandi sa mergi pe jos?
vlad
22 oct 20:25
+0
VOTURI
-0
Zona este foarte aglomerata, cu un trafic extraordinar, traim in Bucuresti, din 2000 de locuri de parcare, 100 sunt regulamentare, ceilalti 1900 unde ar trebui sa parcheze, Jmec-ker?
Imi pare rau, dar daca vrei atitudine civilizata, trebuie sa ai si conditiile necesare. In momentul de fata, nu sunt conditiile respective, prin urmare, faci slalom printre masinile parcate.
Jmec-ker
22 oct 18:14
+0
VOTURI
-0
Asta e Politia Romana.
Daca ar fi mers cu pozele la ei, ar fi zis ca n-au fost facute cu un aparat omologat, chiar daca se vede clar langa masina si indicatorul "Oprirea interzisa"...

Dar vajnicii agenti de pilitie nu-s in stare sa se apere pe ei (vezi cazul cu agentul injunghiat in statia de tramvai), daramite sa apere si pe altii.
Auzi, "serveste si protejeaza"... Ei isi servesc si-si protejeaza spagile. Toata zona aia e plina de masini parcate aiurea si nimeni nu se ia de ei.

TRIMITE UN COMENTARIU

PE UNDE AM MAI UMBLAT...

    CITEŞTE TOATE REVIEW-URILE