O dronă a căzut în capul unui tânăr, în timpul protestului de miercuri FOTO&VIDEOÎn timpul protestului de miercuri din Bucureşti, o dronă care filma evenimentul a căzut în capul unui tânăr aflat în Piaţa Universităţii, în jurul orei 22. Băiatul a rămas conştient, însă era plin de sânge.

După cum a povestit un martor al evenimentului pentru B365.ro, drona a căzut în capul unui tânăr şi s-a făcut bucăţi. Oamenii aflaţi lângă băiat s-au speriat, n-au ştiut ce a căzut şi se aşteptau la o explozie.

"El era jos cu mâinile la cap şi noi ne uitam toţi la el, că ne era frică să ne apropiem. Până ne-am dat seama ce a căzut, aşteptam să explodeze. A trecut pe lângă capul meu, nu m-a lovit, doar mi-a atins părul. Băiatul era conştient, dar plin de sânge. Au început toţi să huiduie în jurul meu, c-au crezut că a fost ceva intenţionat. Înjurau Jandarmeria.", a povestit martorul pentru B365.ro. 
 
 
"Asta a rămas din dronă (foto jos). În rest era bucăţi.", a adăugat sursa citată
 
 
Bloggerul Răzvan Baciu a publicat, pe razvanbb.ro o filmare cu drona care a căzut, recuperată din cardul acesteia găsit de protestatari (de la min. 6 se vede momentul în care cade).
 
 
 
 

Etichete: dronă, Piaţa Universităţii, protest, protest colectiv

0/0 COMENTARII

TRIMITE UN COMENTARIU

PE UNDE AM MAI UMBLAT...

    CITEŞTE TOATE REVIEW-URILE