O elevă de 14 ani din Capitală, AGRESATĂ de paznicul şcolii. Bărbatul a fost REŢINUT 24 oreO elevă de 14 ani din Capitală susţine că a fost agresată de paznicul şcolii, chiar în ghereta unde stă bărbatul. Scenele au fost văzute de tatăl unei colege, care a intervenit imediat. Mama fetei a depus plângere la poliție, iar paznicul a fost reținut pentru 24 de ore.

O eleva de 14 ani din Capitala, AGRESATA de paznicul scolii. Barbatul a fost RETINUT 24 ore
O elevă de 14 ani din Capitală, AGRESATĂ de paznicul şcolii. Bărbatul a fost REŢINUT 24 ore

Totul s-a petrecut imediat după terminarea orelor de curs. Două eleve care își așteptau părinții s-au adăpostit în ghereta paznicului din faţa şcolii. Paznicul a profitat că nu se afla nimeni în apropiere și a agresat-o pe una dintre fete.

"A pipăit-o după care a agresat-o forţând-o , ţinând-o cu o mână de ceafă şi a sărutat-o forţat", a povestit mama fetei, conform romaniatv.net. 

Bărbatul care ar trebui să se ocupe de siguranţa elevelor are o fată de aceeaşi vârstă cu fetele pe care el le-a agresat.

Tatăl celeilalte colege a oprit totul. Eleva agresată i-a povestit mamei ce s-a întâmplat, iar aceasta a depus plângere la poliție. Copila are nevoie acum de consiliere psihologică.

Paznicul a fost reţinut pentru 24 de ore.

Etichete: barbat retinut, eleva agresata, paznic, şcoală

0/0 COMENTARII

TRIMITE UN COMENTARIU

PE UNDE AM MAI UMBLAT...

    CITEŞTE TOATE REVIEW-URILE