O emisiune de la Realitatea TV a fost ANULATĂ după doar patru ediţiiEmisiunea "Combat News", moderată de Alexandru Cautiş şi Mădălina Vasile, a fost scoasă din grila Realitatea TV după doar patru ediţii.

O emisiune de la Realitatea TV a fost ANULATA dupa doar patru editii
O emisiune de la Realitatea TV a fost ANULATĂ după doar patru ediţii

Emisiunea difuzată pe tronsonul 14.00 – 15.00 a fost înlocuită de vineri, de o emisiune prezentată de Marinela Mititelu de la Parlament, informează paginademedia.ro.

„Nu am un motiv pentru care să fiu de acord și pe care să-l înțeleg (legat de scoaterea emisiunii din grilă – n.r.). Mai departe cred că ar trebuie să-l întrebați pe Cozmin Gușă, probabil are motivele lui pentru această decizie.", a declarat pentru sursa citată Alexandru Cautiş, unul dintre prezentatorii emisiunii.

Întrebat dacă va merge la vreo altă emisiune a postului, acesta a declarat: „Am decis să nu încerc alte formate „de fugă" și sper că cei de la Realitatea TV să țină cont că se pot face emisiuni care să atragă un public numeros."

"Emisiunea a fost mai degrabă o probă. A fost o încercare de a dinamiza mijlocul zilei, unde erau înainte Ema Zeicescu și Ovidiu Marincea. A fost o probă, dar între cei doi nu a părut să existe o "chimie", a declarat  Cosmin Gușă, acţionar Realitatea TV, adăugând că  "Mădălina a trecut pe știri, iar Căutiș va rămâne invitat în emisiuni".

Etichete: emisiune, realitatea tv

0/0 COMENTARII

TRIMITE UN COMENTARIU

PE UNDE AM MAI UMBLAT...

    CITEŞTE TOATE REVIEW-URILE