O familie din Bucureşti cu un copil de şase ani, s-a rătăcit pe munte, în zona Băile HerculaneO familie din Bucureşti - soţ, soţie şi copil de şase ani - a solicitat ajutor, după ce s-a rătăcit pe munte în zona Băile Herculane, cei trei fiind căutaţi de o echipă de salvamontişti.

Baile Herculane
Baile Herculane

Şeful Salvamont Caraş- Severin, Valentin Balaban a declarat pentru News.ro că o echipă de salvamontişti caută familia care s-a rătăcit pe munte.

"Oamenii sunt plecaţi pe teren. Deoarece familia nu a ştiut să dea informaţii despre locul în care se află, colegii mei încearcă să îi localizeze şi să îi coboare de pe munte. Este o acţiune în derulare pentru coborârea de pe munte a unei familii din Bucureşti, soţ, soţie şi copil", a declarat Valentin Balaban.

Potrivit sursei citate, copilul are şase ani, iar părinţii lui au telefoanele aproape descărcate, fapt ce îngreunează localizarea lor.

Familia rătăcită pe munte a anunţat că se află în zona Poiana cu Peri din apropiere de Băile Herculane, însă salvatorii nu sunt siguri că cei trei se află în acest loc.

 

Etichete: baile herculane, familie bucuresti, familie ratacita pe munte

0/0 COMENTARII

TRIMITE UN COMENTARIU

PE UNDE AM MAI UMBLAT...

    CITEŞTE TOATE REVIEW-URILE