O femeie din Capitală s-a aruncat de la etajul 13 al blocului în care locuiaO tragedie a avut loc în noaptea de duminică spre luni, în Capitală. O femeie s-a aruncat de la etajul 13 al blocului în care locuia. Mai multe echipaje de pompieri s-au chinuit preț de două ore să coboare trupul femeii de pe o terasă de la etajul unu.

Cartierul Brancusi
Cartierul Brâncuşi

Incidentul a avut loc în cartierul Brâncuşi, din Bucureşti. Femeia locuia la etajul 13, la mansarda blocului. A sărit de pe fereastră şi a căzut pe terasa de la etajul unu al blocului. Medicii sosiţi la faţa locului au încercat în zadar să o salveze pe femeie, scrie romaniatv.net.

Mai multe echipaje de pompieri şi descarcerare au sosit la faţa locului şi s-au chinuit două ore să coboare trupul femeii. Poliţiştii au făcut măsurători şi au deschis o anchetă în acest caz. Prima ipoteză arată că femeia ar fi fost singură acasă când s-a întâmplat tragedia. Până la încheierea anchetei, însă, este luată în calcul şi varianta crimei. Femeia avea 45 de ani şi era din Olt.

Etichete: Cartierul Brancusi, sinucidere, sinucidere bucuresti

0/1 COMENTARII
gica
04 Oct 07:43
+0
VOTURI
-0
Din poza publicata, se vede clar etajul 13 al blocului cu pricina. Cat profesionalism! O poza cu Intercontinentalul n-ati gasit? Sunt sigur ca Metrouusor avea vreuna.

TRIMITE UN COMENTARIU

PE UNDE AM MAI UMBLAT...

    CITEŞTE TOATE REVIEW-URILE