O femeie s-a aruncat de la etajul 17 al Hotelului Intercontinental din București



O femeie a căzut joi dimineața de la etajul 17 al Hotelului Intercontinental. Femeia a murit, informează Realitatea TV.

Care sunt locurile din Capitala pe care sinucigatii le aleg cel mai des ca sa-si puna capat zilelor
Care sunt locurile din Capitală pe care sinucigații le aleg cel mai des ca să-și pună capăt zilelor
Foto: zf.ro

Femeia avea 35 de ani. Poliția a declanșat o anchetă pentru a stabili împrejurările în care a căzut de la etajul 17 al hotelului, în fața Braseriei Corso.

Corpul a fost ridicat de cei de la Institutul Naţional de Medicină-Legală, pentru a i se face necropsia, iar reprezentanţii hotelului au pus paravane pentru a nu se vedea urmele de pe caldarâm lăsate de tragedie.

Din primele informații, femeia este din București și s-ar fi cazat ieri la etajul 17 al Hotelului Intercontinental, a declarat purtătorul de cuvânt al Poliției Capitalei pentru B365.ro. Se pare că femeia a cerut în mod special să fie cazată la ultimul etaj. Femeia era căsătorită și se pare că era depresivă. Anchetatorii nu exclud varianta sinuciderii, dar femeia nu a lăsat niciun bilet.

Faţă de alte hoteluri unde geamurile nu pot fi deschise, tocmai pentru a preveni astfel de tragedii, Hotelul Intercontinental, construit în 1976, are balcoane pe care clienţii le pot folosi, iar geamurile se pot deschide.

Etichete: femeie, Hotel InterContinental

0/1 COMENTARII
Dan Nietzsche
15 feb 05:34
+0
VOTURI
-0
Astia de la Campulung Muscel, Hotelul Intercontinental
nu a fost costruit in 1976. Nu-i de mirare de sunteti atati de idioti. A fost construit intre 1968-1970 iar in mai 1971 a fost inagurat. Mai dati cu "guagalul si voi"

TRIMITE UN COMENTARIU

PE UNDE AM MAI UMBLAT...

    CITEŞTE TOATE REVIEW-URILE