O femeie a fost bătută în parcul Cişmigiu din Capitală FOTOO femeie a povestit pe Facebook cum a fost bătută în parcul Cişmigiu.

O femeie a fost batuta in parcul Cismigiu din Capitala FOTO
O femeie a fost bătută în parcul Cişmigiu din Capitală FOTO
Foto: Dez Chincisan Facebook

"O tipă mi-a spart nasul aseară după ce fusesem la o toaletă eco, iar ea m-a întrebat cât e ceasul, în ideea în care scoteam mobilul și ea mi-l fura. Neavând tel la mine, că era la terasa unde eram noi, gașcă de prieteni, m-a bătut, flancată de doi zdrahoni care îi asigurau ei paza că nimeni nu intervine. Am scăpat ieftin, ca să zic așa." a povestit Dez Chincişan, solista trupei româneşti Omelette, pe Facebook.

Femeie a adăugat că nu ştie cum arăta cea care a bătut-o, întrucât era întuneric afară. Totodată, a explicat că jandarmii i-au căutat pe atacatori, însă aceştia fugiseră.

Etichete: bătaie, dez chincisan, Parcul Cişmigiu

0/4 COMENTARII
Mădălina
30 Jun 16:47
+0
VOTURI
-0
Total de acord cu Andrei.
Deja „rromanica” și „bucale” arată nivelul de cultură al celor care folosesc termenii. Și țiganilor le-ar fi rușine cu voi! Lasă Feisbucul și comentariile aiurea, dacă nu vrei să fii confundat cu cei cărora le faci observație.
Andrei
30 Jun 16:15
+0
VOTURI
-0
Doamne, cat o sa-i mai auzim (suportam) pe toti papagalii astia cu "romanica" si "bucales" care fac mereu aceleasi comentarii de toata jena si de tot rahatul. Ce faceti bai voi ra--ti cu ochi ca sa imbunatati situatia? Bucurestiul e una dintre cele mai sigure capitale europene, bai ca--ti cu ochi. Toti astia care au astfel de atitudine cu "Romania tara de rahat" sunt cei care arunca gunoi pe jos, care sunt nesimtiti, care depasesc pe linia de tramvai, care se baga in fata la coada, care isi fac munca in dorul lelii, care cer spaga etc. MURITI bai je--silor si o sa fie Romania o tara cu aer "respirabil"
Toto
30 Jun 13:47
+0
VOTURI
-0
Ceva nu e in regula in povestea asteia ... Nu stiu de ce dar suna a minciuna. cred ca si-a luat bataie din alta parte si a inventat asta. Ai nasul spart si te postezi in secunda doi pe FB si vrei multa atentie si compatimire.Practic a luat bataie pt ca nu avea telefonul la ea. C mon!
Capitala
30 Jun 07:29
+0
VOTURI
-0
In rromanica si mai ales la bucale, trebuie sa ai mereu la indemana sprayul paralizant si electrosocul pentru animalele cu 2 si 4 picioare care te pot ataca oriunde. Daca fata scotea "telefonul" si le servea vreo 100000 Volti condimentati cu niste piper papagalilor aia, acum nu ar fi aratat asa. Cel mult platea o amenda, ca doar suntem in rromanica, tara in care platesti daca refuzi sa te lasi prada criminalilor.

TRIMITE UN COMENTARIU

PE UNDE AM MAI UMBLAT...

    CITEŞTE TOATE REVIEW-URILE