O femeie a fost mușcată de un maidanez în zona Parcului Tei, zona în care a murit Ionuț AnghelO femeie din Bucuresti a fost muscata violent de un maidanez, in apropiere de parcul Tei, acolo unde a fost omorat in vara si Ionut, baietelul de 4 ani.

Europarlamentarii veniti in Capitala: Cereti ajutor UE pentru problema cainilor vagabonzi
Europarlamentarii veniţi în Capitală: Cereţi ajutor UE pentru problema câinilor vagabonzi
Foto: butnaraski.ro

De acesta data, victima a ajuns in viata la spital si a cerut vehement ca animalul sa fie ridicat de pe strada.

Dupa ce l-au prins, hingherii au realizat ca animalul exista in evidente. Câinelui i s-a pus crotaliu si a fost lasat in drum.

Desi pare blajin, cainele a atacat fara mila o femeie de 54 de ani care mergea spre casa. A iesit din senin de sub o masina si si-a infipt coltii.

"M-am trezit cu dintii in coapsa mea. Si-a bagat foarte adanc coltii, m-am trezit decat capsata asa, curgea sange. Sunt traumatizata, da, nu vad decat asa... acei colti, asa, gura aceea fiororasa cu coltii aia asa si simt ca n-o sa mai imi scot din cap asta", a spus victima, conform stirileprotv.ro.

"A ajuns la noi muscata. Sangera puternic si am trimis-o la urgenta la Floreasca. I-am facut serul antirabic subcutanat, nu intramuscular pentru ca ia anticoagulant si risca sa faca hematom", a spus medicul Apostolescu, de la Matei Bals.

Incidentul s-a petrecut la numai o statie de parcul Tei. Dupa ce a coborat din tramvai, femeia a intrat pe strada Sfanta Treime, unde a fost atacata din senin de caine. A chemat imediat ambulanta care a dus-o la spital.e

Etichete: femeie, ionut anghel, maidanezi

0/1 COMENTARII
....
18 nov 21:04
+0
VOTURI
-0
Daca avem aceesi caini, aceleasi gunoaie, aceeasi tigani care vand tigari si facturi, acelasi trafic, lipsa de parcari DE CE AVEM ACEESI PRIMARI?

TRIMITE UN COMENTARIU

PE UNDE AM MAI UMBLAT...

    CITEŞTE TOATE REVIEW-URILE