VIRAL: O femeie s-a pozat cu LAPTOPUL, la racla cu moaștele Sfintei Parascheva - VIDEOO femeie sosită la Iași, pentru a participa la pelerinajul de la racla cu moaștele Sfintei Parascheva a vrut cu orice preț să rămână cu o amintire, motiv pentru care a rugat un preot să îi facă o fotografie când sărută moaștele. 

O femeie s-a pozat cu LAPTOPUL, la racla cu moastele Sfintei Parascheva - VIDEO
O femeie s-a pozat cu LAPTOPUL, la racla cu moaștele Sfintei Parascheva - VIDEO
Foto: comuniuneortodoxa.ro

Întâmplarea a devenit virală pe internet pentru că femeia și-a făcut poză cu... laptopul. 

„Vreau s-o fotografiez pe Sfânta”, a spus femeia, în fața camerelor de filmat.

Pentru că nu se putea descurca singură, aceasta a rugat un preot să îi facă fotografia.

Majoritatea celor care au văzut imaginile pe internet au criticat gestul femeii. Unul dintre internauți susține că acesta este un semn al falsei credințe, în timp ce altul consideră că aceste gesturi sunt făcute cu scopul de a impresiona.

Asta înseamnă credință la noi, și ne mai mirăm de ce nu ne iartă Dumnezeu... Așa sunt majoritatea celor care merg la moaște, ei nu se duc pentru a se ruga, ci pentru a vedea alții că au fost pe acolo și ca sunt credinciosi. Din punctul meu de vederem, ține de educația pe care o au. Rușine...”, a scris un internaut.

 

Scene ireale la pelerinajul de la Iasi. O femeie se pozeaza la moastele Sf. Parascheva cu laptopul: "Hai, ma, mergi!". Detalii aici ---> http://bit.ly/1PfASQZ

Posted by ProTV News on Wednesday, October 14, 2015

Etichete: iasi, laptop, pelerinaj sfanta parascheva, sfanta parascheva

0/0 COMENTARII

TRIMITE UN COMENTARIU

PE UNDE AM MAI UMBLAT...

    CITEŞTE TOATE REVIEW-URILE