O femeie care a traversat neregulamentar în Piaţa Unirii a fost ÎNCĂTUŞATĂ de poliţişti VIDEOMai mulţi poliţişti de la Poliţia Rutieră au fost filmaţi în timp ce încercau să introducă într-o maşină o femeie care traversase printr-un loc nepermis şi a refuzat să se legitimeze.

O femeie care a traversat neregulamentar in Piata Unirii a fost INCATUSATA de politisti
O femeie care a traversat neregulamentar în Piaţa Unirii a fost ÎNCĂTUŞATĂ de poliţişti

Imaginile au fost surprinse pe 20 iulie în Piaţa Unirii din Capitală, când poliţiştii de la Brigada Rutieră organizaseră o acţiune pentru descurajarea traversărilor ilegale.

"Pe parcursul acţiunii a fost observată şi o femeie, angajată în traversarea şoselei fără a respecta regulile privind traversarea, iar în momentul în care poliţiştii rutieri i-au solicitat să se legitimeze în vederea aplicării sancţiunii contravenţionale, aceasta a avut un comportament recalcitrant şi de natură a tulbura ordinea şi liniştea publică, refuzând în mod repetat să se legitimeze. Poliţiştii rutieri au procedat la imobilizarea persoanei, aceasta fiind ulterior condusă la subunitatea de poliţie, pentru identificare", arată Poliţia Capitalei într-un comunicat remis agenţiei News.ro.

În timpul acţiunii au fost aplicate 144 de amenzi pietonilor care au traversat neregulamentar prin zona respectivă. Intersecţia bulevardelor Unirii şi Regina Maria este considerată punct negru al accidentelor de circulaţie în care sunt implicaţi pietoni.

"Precizăm că traversarea pietonilor prin loc nepermis constituie principala cauză a accidentelor rutiere soldate cu rănirea ori decesul persoanelor în municipiul Bucureşti", mai arată Poliţia Capitalei.

Etichete: femeie încătuşată bucureşti, traversare neregulamentară

0/11 COMENTARII
Mazeta
11 Aug 16:40
+0
VOTURI
-0
Concluzia e una singură: „Eu am voie să încalc legea, voi, polițiștii, trebuie să-i arestați pe ceilalți!”.
Votanți de PSD, telespectatori de Antena 3. N-ai ce să le ceri. Cât timp ei cred că legea se respectă selectiv, România va merge doar spre mai rău.
Spor la votat!
Geo
11 Aug 16:31
+0
VOTURI
-0
Intr-o tara normala, ar fi fost ridicati si prostalaii care se stransesera sa comenteze. Vrem o Politie puternica care sa te poata sanctiona cand gresesti, altfel e anarhie. Nu te legitimezi, e dreptul lor sa te ridice si sa te duca la sectie pt. identificare. Te zabti urli si lovesti ca animalul, e dreptul lor sa te tranteasca si sa te incatuseze. Asa se intampla in lumea civilizata, acolo unde Politia e respectata, nu la noi unde e scuipata is inconjurata de dobitoci care-si dau cu parerea.
serban
11 Aug 16:09
+0
VOTURI
-0
In loc sa ne civilizam un pic si sa intram in randul lumii ,comentam si mai nou facem circ cand gresim ,iar multimea de fraieri iau apararea cui nu trebuie.
taranu
11 Aug 11:26
+0
VOTURI
-0
ce cautau aia toti in mijlocul strazii ?
zzz
11 Aug 11:26
+0
VOTURI
-0
ar fi trebuit chemati mascatii sa ii ia pe toti aia de stateau gramada si faceau gura.
Radu
11 Aug 10:41
+0
VOTURI
-0
Au procedat corect. Bravo lor ca nu i-au bagat in seama pe "gura casca" aia de pe margine. Cat despre presa...multi merita dati afara.
Radu
11 Aug 10:32
+0
VOTURI
-0
Chiar daca in toata presa femeia a fost prezentata gresit ca fiind o victima a politiei, cele mai multe cometarii pe marginea acestei stiri au fost impotriva ei. E o victorie a bunului simt! Majoritatea oamenilor normali impotriva cocalarilor de toate varstele (aici e vorba de o baba cocalara).
Educatie
11 Aug 07:32
+0
VOTURI
-0
Este uimitoare solidaritatea infractorilor in rromanica. Fie ca e vorba de niste tigani prinsi fara bilet in autobuz, dementi care traverseaza strada pe unde le vine, primari penali care care candideaza din puscarie, penisimea e solidara cu infractorul si gata sa linseze autoritatile aflate in serviciu. Astept si la noi momentul in care orice derbedeu care are de comentat in fata politiei e aruncat pe burta cu mainile la spate si cu pistolul la ceafa. Asa cum se intampla in tarile civilizate unde autoritatea e autoritate nu talcioc precum in tigania de aici.
iom
10 Aug 23:37
+0
VOTURI
-0
ce ar trebui sa ne revolte din video-ul asta e incompetenta agentilor de a retine o cucoana crizata. ce s-ar intampla daca ar fi pusi in situatia sa retina un barbat recalcitrant?
andi
10 Aug 19:35
+0
VOTURI
-0
ce atata teatru? nu inteleg de ce nu s-a chemat jandarmeria si eliberat soseaua. parca se stransesera toti tiganii si isi puneau fustele in cap

TRIMITE UN COMENTARIU

PE UNDE AM MAI UMBLAT...

    CITEŞTE TOATE REVIEW-URILE