O femeie de 102 ani a fost arestată şi încătuşatăO femeie în vârstă de 102 ani din statul american Missouri a fost arestată, încătușată și pusă pe bancheta din spate a unei mașini de poliție.

O femeie de 102 ani a fost arestata si incatusata
O femeie de 102 ani a fost arestată şi încătuşată

Edie Simms a scris o listă cu lucruri pe care nu le-a încercat niciodată, dar pe care dorea să le experimenteze înainte să moară. Printre acele lucruri se afla și curiozitatea ei de a fi arestată de poliție, potrivit DailyMail.

Simms a fost în stare să-și îndeplinească dorința mulțumită ofițerilor de la departamentul de poliție St Louis Metropolitan și a celor de la centrul pentru persoane în vârstă Five Star.

În ultimii doi ani, femeia a realizat mai mult de 400 de articole făcute manual pentru persoanele în vârstă de la centru, însă niciodată nu le-a livrat personal. Asta până săptămâna trecută când directorul executiv de la centru împreună cu un polițist au aranjat totul.

Ei au organizat ca femeia să fie escortată de polițiști și adusă de către aceștia la centru pentru a livra personal cadourile lucrate manual.

Etichete: batrana arestata, Edie Simms

0/0 COMENTARII

TRIMITE UN COMENTARIU

PE UNDE AM MAI UMBLAT...

    CITEŞTE TOATE REVIEW-URILE