O femeie de afaceri a fost atacată cu un cuţit în zona Dorobanți din CapitalăO femeie de afaceri din Brasov a fost atacata violent cu un cutit de un individ, în Bucureşti, în zona Dorobanți.

O femeie de afaceri a fost atacata cu un cutit in Capitala
O femeie de afaceri a fost atacată cu un cuţit în Capitală
Foto: www.romaniatv.net

Din fericire, femeia a scăpat teafără, individul tăindu-i doar geanta, scrie adevarul.ro.

Tâlharul a fost imobilizat de cativa turisti straini, martori ai jafului, care se aflau la o terasă şi au văzut întreg incidentul. Femeia tocmai ridicase o mare suma de bani, de la banca. 

Zeci de minute, braşoveanca nu şi-a revenit după aceasă păţanie. Ea a povestit că individul care s-a napustit asupra ei cu un cutit. Agresorul a traversat strada si s-a urcat in masina ei exact cand ea facea acelasi lucru. 

Din fericire, ea nu apucase sa isi inchida usa. Asa ca atunci cand talharul a atacat-o, a incercat sa iasa din masina si a cazut pur si simplu, cu tot cu geanta. Individul a renuntat si a incercat sa fuga, moment în care a fost imobilizat de turişti. 

Poliţiştii i-au pus cătuşele si l-au dus la audieri. Asupra lui s-au gasit manusi, cutitul, doua telefoane mobile, o sapca si niste ochelari de soare. Cel mai probabil se pregatise sa dea un atac. 

Etichete: atac bucuresti, cuţit, femeie, femeie atacata

0/0 COMENTARII

TRIMITE UN COMENTARIU

PE UNDE AM MAI UMBLAT...

    CITEŞTE TOATE REVIEW-URILE