O femeie din Braşov a crezut că mascaţii de la DIICOT veniţi să facă percheziţii sunt stripperiO femeie din Braşov, la locuinţa căreia procurorii DIICOT au făcut, pe data de 8 martie, o percheziţie domiciliară într-un dosar de trafic de droguri, a crezut că fiul ei i-a făcut o surpriză de Ziua Femeii, cum îi promisese, şi i-a trimis stripperi deghizaţi în mascaţi, relatează Mediafax.

O femeie din Brasov a crezut ca mascatii de la DIICOT veniti sa faca perchezitii sunt stripperi
O femeie din Braşov a crezut că mascaţii de la DIICOT veniţi să facă percheziţii sunt stripperi

 

Şeful DIICOT Braşov, procurorul Cătălin Borcoman, a declarat, miercuri, că procurorii şi poliţiştii BCCO au făcut, în data de 8 martie, trei percheziţii concomitente în Târgu-Mureş şi în judeţul Braşov, într-un dosar de trafic de droguri de risc.

"Un tânăr din Braşov, student în anul 5 la Medicină în Târgu-Mureş, avea închiriat un apartament în Mureş împreună cu un coleg de-al lui, tot student la Medicină. Cei doi distribuiau droguri de risc colegilor din mediul universitar. În urma percheziţiilor, în apartamentul acestora a fost găsită cantitatea totală de un kilogram de canabis şi 56 de pastile de ecstasy", a spus şeful DIICOT Braşov.

În acelaşi timp, procurorii şi poliţiştii au făcut percheziţii şi la două adrese din satul Cărpiniş, care aparţin familiei tânărului braşovean.

"Aici au fost găsită cantitatea de 120 grame de canabis, precum şi o cultură de canabis în curs de dezvoltare de zece plante, care era crescută de către mama studentului braşovean. Tânărul venea periodic acasă, la Cărpiniş, pentru a se aproviziona cu droguri, pe care ulterior le distribuia împreună cu colegul lui de cameră printre studenţii din Târgu-Mureş", a adăugat Borcoman.

Surse din cadrul anchetatorilor au declarat că, în momentul în care femeia a primit vizita mascaţilor, a crezut că fiul ei i-a pregătit o surpriză de 8 martie, aşa cum îi promisese, şi i-a trimis stripperi deghizaţi în "mascaţi".

Atât femeia, cât şi cei doi studenţi, cu vârste între 23 şi 25 de ani, au fost arestaţi preventiv pe 30 de zile pentru cultură şi trafic de droguri de risc, conform unei decizii a Tribunalului Braşov.

 

Etichete: femeie Brasov stripperi, mascaţi, mascati brasov, mascati stripperi

0/0 COMENTARII

TRIMITE UN COMENTARIU

PE UNDE AM MAI UMBLAT...

    CITEŞTE TOATE REVIEW-URILE