O femeie din Bucureşti a fost reţinută de poliţişti pentru furt de energie electricăPoliţiştii Direcţiei Generale de Poliţie a Municipiului Bucureşti, cu sprijinul specialiştilor din cadrul unei societăţi de furnizare a energiei electrice, au controlat un imobil din sectorul 6 al Capitalei, în vederea prevenirii şi combaterii infracţiunii de furt de energie electrică.

FEMEIE BANUITA DE FURT DE ENERGIE ELECTRICA, RETINUTA DE POLITISTI
FEMEIE BĂNUITĂ DE FURT DE ENERGIE ELECTRICĂ, REŢINUTĂ DE POLIŢIŞTI

Poliţiştii Secţiei 21 au acţionat pe linia constatării comiterii infracţiunilor de furt, respectiv sustragere de energie electrică, a constatării oricăror modificări efectuate fără drept a componentelor instalaţiilor electrice, de executare şi folosire de instalaţii clandestine în scopul racordării directe la reţea sau pentru ocolirea echipamentelor de măsurare, se arată într-un comunicat al Poliţiei Capitalei. 

"În urma controlului a fost identificată o femeie în vârstă de 44 de ani, constatându-se că imobilul de la adresa de domiciliu era racordat ilegal la reţeaua de energie electrică, fără a se înregistra consumul cu aparat de măsură.

Anterior, în ziua de 14 octombrie 2015, lucrătorii societăţii de furnizare a energiei electrice au controlat adresa în cauză unde au constatat că, prin mijloace artizanale, bănuita s-a racordat ilegal la reţeaua de distribuţie de energie electrică, fără contor şi fără contract de furnizare a energiei, cauzând un prejudiciu de 7.431 de lei.

Ulterior, la data de 17 ianuarie 2016, în urma recontrolului, s-a constatat că bănuita era branşată în aceleaşi condiţii ilegale la reţeaua de distribuţie a energiei electrice, fapt pentru care s-a efectuat din nou debranşarea acesteia.

Cercetările sunt continuate sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de furt şi executarea sau folosirea de instalaţii clandestine în scopul racordării direct la reţea, cu cea în cauză în stare de reţinere, urmând a fi prezentată magistraţilor", precizează sursa citată. 

Etichete: energie electrică, femeie retinuta Bucuresti, furt energie electrică Bucuresti

0/0 COMENTARII

TRIMITE UN COMENTARIU

PE UNDE AM MAI UMBLAT...

    CITEŞTE TOATE REVIEW-URILE