O femeie din BUCUREŞTI a murit înjunghiată de concubinul săuO femeie din Capitală şi-a pierdut viaţa, vineri seară, după ce a fost înjunghiată de mai multe ori cu un cuţit de către concubinul său, acesta din urmă fiind reţinut pentru 24 de ore sub acuzaţia de omor, anunţă surse din cadrul Poliţia Capitalei.

Crima in Rahova
Crimă în Rahova

O tânără de 32 de ani şi-a pierdut viaţa, vineri seară, după un conflict cu concubinul său de 53 de ani în urma căruia bărbatul a luat un cuţit şi a înjunghiat-o de mai multe ori, arată surse din cadrul Poliţiei Capitalei. Suspectul a fost reţinut pentru omor şi urmează ca sâmbătă să fie prezentat judecătorilor cu propunere de arestare preventivă, potrivit news.ro

Conflictul a izbucnit vineri, în jurul orei 23.00, în apartamentul de pe strada Rombului din sectorul 5 al Capitalei al celor doi concubini, arată sursele citate. Bărbatul, într-un exces de gelozie, a luat un cuţit de bucătărie şi a înjunghiat-o de mai multe ori pe femeia cu care are cinci copii. Cadrele medicale care au intervenit nu au reuşit să o salveze, ea nerăspunzând la manevrele de resuscitare.

Sursele citate mai arată că, în momentul în care poliţiştii au intervenit, bărbatul de 53 de ani mirosea puternic a alcool. El a fost reţinut pentru 24 de ore şi urmează ca un judecător de drepturi şi libertăţi de la Tribunalul Bucureşti să decidă în cursul zilei de sâmbătă dacă emite un mandat de arestare preventivă pentru infracţiunea de omor. 

viewscnt

Etichete: crimă, crima bucuresti, crima in rahova, femeie injunghiata, femeie injunghiata bucuresti, Rahova

0/0 COMENTARII

TRIMITE UN COMENTARIU

PE UNDE AM MAI UMBLAT...

    CITEŞTE TOATE REVIEW-URILE