O femeie din Bucureşti a născut în maşină, în drum spre maternitateUn eveniment neobişnuit s-a petrecut, marţi, în Bucureşti. O femeie a născut în maşină, în trafic, în timp ce se îndrepta spre maternitatea Filantropia. Ea a fost ajutată de un alt şofer, iar apoi a fost escortată la spital de poliţişti.

O gravida a nascut in masina
O gravidă a născut în maşină

Evenimentul s-a petrecut în intersecţia de la Lujerului, în cartierul Militari. Un bărbat a oprit un echipaj de poliţie cerându-le să ajute o femeie care se afla în travaliu în maşină.

Femeia era împreună cu soţul ei, care se afla la volan, însă se simţea tot mai rău, iar traficul era intens.

Poliţiştii au pornit girofarul şi au pornit ca antemergător către spitaul Filantropia, unde trebuia să ajungă gravida. Pe drum, însă, femeia a născut şi a ajuns la maternitate cu fetiţa în braţe. Acolo ea a fost preluată rapid de medici şi asistente, care le-au acordat amândurora îngrijirile necesare. Ambele sunt într-o stare bună de sănătate.

Etichete: Bucureşti, gravida, gravida bucuresti, maternitate, nascut in masina

0/2 COMENTARII
adrian
16 Nov 16:46
+0
VOTURI
-0
Sa corectam putin titlul domnilor jurnalisti. Femeia nu este "din Bucuresti" ci o taranca din Stefanesti, judetul Arges (nu stiu de ce dar presimt ca si neplatitoare de taxe dar asta e doar o banuiala). A sunat ea la ambulanta si pana sa vina ambulanta "s-a panicat" si a taiat-o unde altundeva decat la 90 de kilometri distanta, la Capitala (este cunoscuta dorinta tuturor opincarelor din tara de a naste la Bucuresti, acolo unde copii lor, viitorii asistati social ai tarii sa aiba cat mai multe sanse de supravietuire. datorita acestui aflux de opincare la Bucuresti maternitatile sunt arhipline, bucurestencele fiind nevoite sa stea si cate doua in pat). Incidentul s-a petrecut la Lujerului doar pentru ca taranii au intrat in Capitala de pe autostrada prin bulevardul Iuliu Maniu. Asta nu o transforma intr-o "femeie din Bucuresti".
Cristian
15 Nov 19:22
+0
VOTURI
-0
Asta da nerabdare (din partea copilului)! :-) Ma gandesc ca daca ar fi stiut ...cum e lumea asta... mai mult ca sigur nu s-ar mai fi grabit chiar deloc! Sau poate chiar se hotara sa nici nu mai iasa vreodata!...

TRIMITE UN COMENTARIU

PE UNDE AM MAI UMBLAT...

    CITEŞTE TOATE REVIEW-URILE