O femeie din Petroşani şi-a aruncat copilul nou-născut la gunoi. Ea a fost arestatăO femeie din municipiul Petroşani, judeţul Hunedoara, care şi-a aruncat copilul nou-născut la un container de gunoi, în noaptea de Revelion, a fost arestată preventiv, pentru 30 de zile. Ea este acuzat de omor calificat. 

o femeie din Petrosani si-a aruncat copilul nou-nascut la gunoi. Ea a fost arestata
o femeie din Petroşani şi-a aruncat copilul nou-născut la gunoi. Ea a fost arestată

Arabela Maria Şaran, femeia de 30 de ani, din Petroşani, care şi-a abandonat fetiţa nou-născută în containerul de gunoi din faţa blocului în care locuieşte, a fost arestată preventiv pentru 30 de zile pentru omor calificat, scrie Mediafax. 

Potrivit reprezentanţilor Tribunalului Hunedoara, Arabela Maria Şaran, mama copilului abandonat la container, şi-a ascuns sarcina de familie, prieteni şi colegi şi luni chiar s-a prezentat la serviciu, unde şi-a îndeplinit atribuţiile obişnuite, femeia fiind angajată ca asistentă medicală la Spitalul din Petroşani.

Anchetatorii au stabilit că femeia a născut în baia locuinţei, apoi a învelit într-o pungă fetiţa născută vie, după care a dus-o la containerul de gunoi din faţa blocului unde locuieşte.

Medicii legişti au stabilit că moartea bebeluşului a fost violentă şi s-a datorat insuficienţei cardio-respiratorii acute consecutive hipotermiei, în condiţiile în care afară se înregistrau în jur de minus 15 grade Celsius.

Cadavrul nou-născutului a fost descoperit de către poliţiştii din Petroşani, sesizaţi telefonic, în prima zi a noului an, de către un localnic, fiind ulterior transportat la morga Spitalului de Urgenţă Petroşani, în vederea efectuării necropsiei şi stabilirii cauzei decesului.

 

Etichete: abandonat, arestat, bebeluş, mama, omor calificat

0/0 COMENTARII

TRIMITE UN COMENTARIU

PE UNDE AM MAI UMBLAT...

    CITEŞTE TOATE REVIEW-URILE