O firmă de avocatură vrea să cumpere marca "Steaua Bucureşti". Cât e dispusă să plătească pentru eaO firmă de avocatură a transmis Ministerului Apărării o ofertă pentru marca "Steaua Bucureşti".

O firma de avocatura vrea sa cumpere marca "Steaua Bucuresti". Cat e dispusa sa plateasca pentru ea
O firmă de avocatură vrea să cumpere marca "Steaua Bucureşti". Cât e dispusă să plătească pentru ea
Foto: cronicaromana.ro

Cabinetul de avocatură "Nichita Vlad" din Ploieşti, prin avocat Nichita Vlad, a transmis Ministerului Apărării Naţionale (MApN) o informare prin care anunţă că intenţionează să cumpere sigla "Steaua Bucureşti" pentru care este dispusă să plătească suma de 120.000 de euro.

Oferta este valabilă 30 de zile de la momentul primirii scrisorii de intenţie de către MApN, potrivit informării remise redacţiei B365.ro.

Cabinetul de avocatură "Nichita Vlad" nu este singurul pretendent pentru marca Steaua. Producătorul de vinuri Cotnari a anunţat, miercuri, că vrea să achiziţioneze marca Steaua, aflată acum în posesia Clubului Sportiv al Armatei Steaua Bucureşti.

Cotnari îşi motivează, într-un comunicat de presă intenţia de a cumpăra marca Steaua prin faptul că nu doreşte ca aceasta să îşi piardă din valoare ca urmare a disputei dintre Clubului Sportiv al Armatei Steaua şi gruparea din Liga I deţinută de Gigi Becali.

Marca Steaua se află în prezent în posesia Clubului Sportiv al Armatei prin decizia irevocabilă din 3 decembrie 2014 a Înaltei Curţi de Casaţie şi Justiţie (ICCJ).

"Luând la cunoştinţă din presă despre vânzarea mărcii Steaua şi fiind interesată de cele mai importante simboluri cu valoare naţională, compania Cotnari îşi manifestă interesul de a achiziţiona această marcă. Compania Cotnari nu doreşte ca acest simbol naţional să-şi piardă din valoare în urma acestei dispute. De aceea, aflată în plină campanie de comunicare «Cotnari - Unic Românesc», compania a decis preluarea mărcii Steaua", se menţionează în comunicatul citat.

Producătorul de vinuri susţine că sigla va fi amplasată în Sala Ştefan cel Mare a companiei, alături de alte simboluri naţionale, "fiind destinată să perpetueze amintirea singurei echipe din România care a câştigat Cupa Campionilor Europeni".

Etichete: MApN, marca STEAUA, Ministerul Apărării Naţionale, Steaua Bucureşti

0/0 COMENTARII

TRIMITE UN COMENTARIU

PE UNDE AM MAI UMBLAT...

    CITEŞTE TOATE REVIEW-URILE