O firmă fără angajați, singura ofertă pentru 3.000 de telefoane inteligente care le cumpără STSA.M.S. Expert Consult SRL București, o firmă fără angajați și afaceri de 2,7 milioane de lei în 2018, a depus singura ofertă pentru furnizarea a 3.000 de telefoane inteligente către Serviciul de Telecomunicații Speciale (STS), contract estimat la 2,02 milioane de lei, fără TVA. Livrarea terminalelor va avea loc în termen de 24 de luni de la atribuirea contractului.

O firma fara angajati, singura oferta pentru 3.000 de telefoane inteligente care le cumpara STS
O firmă fără angajați, singura ofertă pentru 3.000 de telefoane inteligente care le cumpără STS

Potrivit www.termene.ro, firma a fost înființată în anul 2003, este controlată integral de Mihaela Romilă și are ca obiect principal de activitate comerțul cu ridicata al mobilei de birou.

Anul trecut, firmei fără angajați i-a fost atribuit direct, fără licitație electronică, de către Unitatea Militară 02003 Constanța, un contract de furnizare a 200 de tablete cu sistem de operare Android, în valoare de 90.803 lei fără TVA.

Tot în 2008, și Engie Romania i-a atribuit un contract pentru furnizare de televizoare și videoproiectoare, iar Clubul Sportiv Municipal București, aflat în subordinea Primăriei Capitalei, a cumpărat de la aceasta tablete Apple iPad Pro în valoare de 48.480 lei, respectiv 3.232 lei bucata.

Și Primăria municipiului Constanța a cumpărat de la A.M.S. Expert Consult telefoane mobile pentru angajați. Firma a câștigat până acum, potrivit datelor din sistemul electronic de achiziții publice, peste 100 cumpărări directe. Romilă mai deține 80% din MC Birotică SRL, cu afaceri zero în 2018 și obiect de activitate "intermedieri în comerțul cu produse diverse". Restul de 20% din capital este deținut de Iulia Zamfir.

Sursa: profit.ro

Etichete: cumparare telefoane STS, STS, telefoane STS

0/2 COMENTARII
Allison Howarts
09 sep 20:21
+0
VOTURI
-0
Bună ziua, eu sunt Allison Howarts După ce am fost în relație cu Anderson ani de zile, s-a despărțit de mine, am făcut tot posibilul să-l aduc înapoi, dar totul a fost în zadar, l-am dorit atât de mult din cauza iubirii pe care o am pentru el, L-am implorat cu tot, am făcut promisiuni, dar el a refuzat. I-am explicat problema mea prietenului meu și ea mi-a sugerat că ar trebui să contactez mai degrabă o casetă de vrajă care m-ar putea ajuta să arunc o vrajă pentru a-l readuce, dar eu sunt tipul care nu a crezut niciodată în vraja, nu am avut de ales decât să-l încerc, eu i-a trimis caseta vraja și mi-a spus că nu este nicio problemă că totul va fi bine înainte de trei zile, că fostul meu se va întoarce la mine înainte de trei zile, a aruncat vraja și surprinzător în a doua zi, era în jurul orei 16.00. Fostul meu m-a sunat, am fost atât de surprins, am răspuns la apel și tot ce a spus a fost că îi pare atât de rău pentru tot ce s-a întâmplat, încât a vrut să mă întorc la el, încât mă iubește atât de mult. Eram atât de fericit și m-am dus la el încât așa am început să trăim din nou fericiți împreună. De atunci, mi-am făcut promisiune că oricine știu că are o problemă de relație, aș fi de ajutor unei astfel de persoane, referindu-l la ea singura casă de vrăji reală și puternică care m-a ajutat cu propria mea problemă. e-mail: ogagakunta@gmail.com puteți să-i trimiteți un e-mail dacă aveți nevoie de asistența sa în relația dvs. sau în orice alt caz sau WhatsApp, la +2348069032895
1) Vrăji de dragoste
2) Vrăji de dragoste pierdute
3) Vrăji de divorț
4) Vrăji de căsătorie
5) Vraja de legare.
6) Vrăji de rupere
7) Alungă un iubit trecut
8.) Doriți să vă promovați în vraja dvs. de birou / Loterie
9) doriți să vă satisfaceți iubitul
Contactați acest om grozav dacă aveți vreo problemă pentru o soluție de durată
ogagakunta@gmail.com
Alexandru
06 sep 18:54
+0
VOTURI
-0
Scriu comentariul asta ca am minim de caractere impuse, dar este PE care! Verificati titlul inainte sa postati!

TRIMITE UN COMENTARIU

PE UNDE AM MAI UMBLAT...

    CITEŞTE TOATE REVIEW-URILE