O fotografie din metrou, cu neurochirugul Leon Dănăilă, virală pe Facebook FOTOO fotografie postată marţi pe Facebook de Academia Caţavencu a adunat peste 84.000 de like-uri şi peste 63.000 de share-uri. În imagine apare neurochirugul român Leon Dănăilă, care-şi odihneşte ochii în metrou, în drum spre casă. Medicul a reacţionat, de asemenea, pe Facebook, miercuri seară.

O fotografie facuta in metrou neurochirugului Leon Danaila, virala pe Facebook FOTO
O fotografie făcută în metrou neurochirugului Leon Dănăilă, virală pe Facebook FOTO
Foto: Marilena Stancu, via Facebook Academia Catavencu

Fotografia a fost realizată marţi seară de Marilena Stancu, fiind postată pe Facebook de Academia Caţavencu. La 14 ore de la postare, a strâns deja peste 84.000 de like-uri, peste 63.000 de share-uri şi peste 2000 de comentarii.

Miercuri, neurochirurgul a reacţionat pe Facebook, transmiţând că nu consideră că "o situaţie cât se poate normală este un subiect de ştire". El a făcut câteva precizări în acest sens:

Neurochirurgul a intrat în atenţia publică şi anul trecut, când a declarat că este nevoit să-şi vândă apartamentul, pentru a putea publica o nouă lucrare ştiinţifică.

Leon Dănăilă are 82 de ani şi, în cei 60 de ani de carieră, a efectuat peste 40.000 de intervenţii chirurgicale pe creier, publicând totodată zeci de cărţi şi sute de articole ştiinţifice.

Etichete: academia catavencu, leon danaila, viral

0/0 COMENTARII

TRIMITE UN COMENTARIU

PE UNDE AM MAI UMBLAT...

    CITEŞTE TOATE REVIEW-URILE