O glumă bună: Cristian Preda la Primăria CapitaleiVă amintiţi cam cât de neadecvat arăta Cristian Diaconescu, în campanie pentru Primărie, cu cizme de cauciuc în picioare, la săpături şi mocirle? Ei, bine, Cristian Preda ar fi, cred, şi mai neadecvat. Bucureştenilor nu le plac intelectualii ochelarişti. Le plac politicienii fruşti, care fac glume cu hăhăială, ca Băsescu, sau cu substrat sexual, ca Oprescu. Când Oprescu spunea ieri că nu se poate "şi cu varza în mână şi cu sufletul în rai" - parafrazând o vorbă mult mai frustă, juca rolul care îi va aduce al doilea mandat la Primărie (pe lângă avalanşa de proiecte pe care le-a început acum şi pentru care va tăia panglica, în mod convenabil, chiar înainte de alegerile locale).

Etichete: alegeri, Cristian Preda, oprescu, primărie

0/0 COMENTARII
registry easy
24 feb 01:58
+0
VOTURI
-0

I don’t even know how I ended up here, but I thought this post was great. I don't know who you are but definitely you are going to a famous blogger if you aren't already ;) Cheers!

gabriela
04 dec 15:41
+0
VOTURI
-0

Fata de Oprescu ,pdl-istul Preda e o gluma proasta; un telectual elitist si cu ochii la bruxelles ,fara pic de onestitate si nepriceput si in a vorbi,dar sa faca munca grea si putin placuta de a conduce ditamai orasul; nu-l vad in nici-o functie practica,e tipul neputintei gen plesu,patapievici,liiceanu; pe astia ii privim la tv si ...astia sant, ca basescu

Gina
02 dec 13:47
+0
VOTURI
-0

Oprescu nu trebuie sa joace nici o partitura,pentru a castiga al doilea mandat!Pur si simplu isi vede de treaba!

Niculina
02 dec 13:38
+0
VOTURI
-0

Dar de ce nu va ganditi la cealalta varianta:si cu slanina-n pod si cu briceagul uns?Cine vede substratul sexual?Presa sau Oprescu?

8}̚>R4€h3Y5fol
01 dec 14:56
+0
VOTURI
-0

@Radu Popescu: nu m-as mai hazarda la judecati dintr-astea de valoare...Pana la urma, nu stiu cat de bun primar ar fi Cristi Preda, cu exceptia faptului ca poate ar fi mai atent cu patrimoniul.

Radu Popescu
01 dec 13:33
+0
VOTURI
-0

S-ar putea sa ai dreptate, dar o spui cu tonul ca si cand Oprescu ar fi mai nimerit decat Cristian Preda. Si noi stim ca nu e asa ! Nu?

Sărbătoare națională fără președinte « voxpublica | Platforma de comentarii, bloguri si opinii REALITATEA.NET
01 dec 10:55
+0
VOTURI
-0

[...] PS: Poate vreți să aflați și părerea mea despre candidatura lui Cristian Preda la Primăria Capitalei: o glumă bună. O puteți citi aici. [...]

TRIMITE UN COMENTARIU

PE UNDE AM MAI UMBLAT...

    CITEŞTE TOATE REVIEW-URILE