O imagine surprinsă la priveghiul unei victime din Colectiv, într-un top internaționalO imagine surprinsă înainte de înmormântarea femeii de serviciu care a murit în incendiul din clubul Colectiv a ajuns galeria celor mai bune fotografii surprinse în lume în ultima perioadă, realizat de ”The Atlantic”.

O imagine surprinsa la priveghiul unei victime din Colectiv, intr-un top international
O imagine surprinsă la priveghiul unei victime din Colectiv, într-un top internațional

În fotografia preluată de "The Atlantic” apar doi dintre cei cinci copii ai femeii, două fete, stând în capătul sicriului cu trupul ei neînsuflețit. Femeia nu ar fi trebuit să lucreze în Colectiv în acea noapte, însă a mers, pentru 100 de lei, în locul unei colege care se simțea rău.

Cei cinci copii au rămas orfani după moartea mamei lor și, întrucât familia lor are posibilități financiare limitate, au fost ajutați, prin donații, cu bani, obiecte necesare și chiar cu o locuință socială.

Numărul persoanelor care și-au pierdut viața în urma incendiului din clubul Colectiv a ajuns la 46. Ultima victimă este jurnalista și fotografa Teodora Maftei. Ea a decedat la clinica din Israel, unde a fost transferată săptămâna trecută. 

Sursa: realitatea.net

Etichete: colectiv, fotografie, incendiu, The Atlantic

0/0 COMENTARII

TRIMITE UN COMENTARIU

PE UNDE AM MAI UMBLAT...

    CITEŞTE TOATE REVIEW-URILE
    TOPUL ŞTIRILOR    ÎN ULTIMELE 24h