O librărie Cărtureşti din Capitală, dedicată benzilor desenate sub brandul FandomLibrăria Cărturești Quinet devine din 28 ianuarie Fandom, un spațiu dedicat benzilor desenate și celor care le citesc sau le creează în România, a anunțat Cărturești.

O librarie Carturesti din Capitala, dedicata benzilor desenate sub brandul Fandom (Foto zf.ro)
O librărie Cărtureşti din Capitală, dedicată benzilor desenate sub brandul Fandom (Foto zf.ro)

Unitatea este cea mai mică dintre librăriile Cărturești și sub noul brand - Fandom - își propune să găzduiască romane grafice, reviste, antologii, albume, fanzine, manga & BD românești sau de peste hotare, dar și figurine, boardgames sau selecții de filme și seriale.

"Fandom își propune să îi aducă împreună pe cei care au în comun o astfel de pasiune, fie ea manga sau Marvel, Game of Thrones sau Star Wars", se arată în comunicatul Cîrtureşti, citat de profit.ro. De altfel, noua librărie Cărturești a fost creată să crească împreună cu comunitatea pe care o reprezintă.

Prima librărie Cărturești a fost deschisă în anul 2000, iar în prezent numără 16 librării în București și în alte orașe la nivel național.

Cărturești lucrează cu peste 300 de furnizori din țară și din străinătate, oferind peste 15.000 de cărți diferite, 5.000 de albume muzicale, 1.500 de albume de artă, 500 de filme și 400 de sortimente de ceaiuri.

Firma Direct Client Services, care deține librăriile, a avut în 2014 o cifră de afaceri de 58,3 milioane lei, în creștere cu 13,4% față de anul anterior, și a trecut pe profit. Acționarii Direct Client Services sunt Șerban Radu – 45%, Lucica Nicoleta Iordan – 45%, Ceainăria Connoisseur SRL – 5% și Luce Design – 5%.

Etichete: Benzi Desenate, carturesti edgar quinet, Fandom, libraria carturesti

0/5 COMENTARII
Nume*
26 Apr 15:56
+0
VOTURI
-0
Your not biased she did a fantastic job, she looked cute as and very nartaul.And that camera looks awesome so she did her job to sell it very well http://maopejsevph.com [url=http://lyjgsrsrnwf.com]lyjgsrsrnwf[/url] [link=http://yygxcwbxsz.com]yygxcwbxsz[/link]
Nume*
26 Apr 09:05
+0
VOTURI
-0
Terrific work! This is the type of inmforation that should be shared around the web. Shame on the search engines for not positioning this post higher! Come on over and visit my site . Thanks =)
Nume*
25 Apr 22:44
+0
VOTURI
-0
tubi diyor ki:müziğini biliyorum ben . çünkü okulda öğrettiler bize ritmi duyarsanız daha da çok memnun olursunuz el0;2ğlence3i de iiii ki öğretmenlerimiz var yaa http://unvvnidwph.com [url=http://nllygly.com]nllygly[/url] [link=http://xtvgwz.com]xtvgwz[/link]
Nume*
25 Apr 14:16
+0
VOTURI
-0
So true. Honesty and everything reonecizgd.
Nume*
23 Apr 07:45
+0
VOTURI
-0
A prcoaovtive insight! Just what we need!

TRIMITE UN COMENTARIU

PE UNDE AM MAI UMBLAT...

    CITEŞTE TOATE REVIEW-URILE