O locomotivă CFR a luat foc. Circulaţia feroviară, întreruptă VIDEOUn incendiu a izbucnit la locomotiva unui tren de marfă, astfel că circulaţia feroviară între Simeria şi Petroşani este întreruptă miercuri dimineața.

O locomotiva CFR a luat foc. Circulatia feroviara, intrerupta VIDEO
O locomotivă CFR a luat foc. Circulaţia feroviară, întreruptă VIDEO
Foto: b1.ro

Din primele informații, nu s-au înregistrat victime, informează b1.ro.

"Putem să vă spunem că la această oră traficul feroviar a fost reluat pe un fir, dar se circulă cu întârziere. Locomotiva a luat foc din cauza unui scurtcircuit între stațiile Băniță și Merișor. Nu au fost înregistrate victime", a declarat Alina Răbuga de la centrul Infotrafic, într-o intervenție telefonică pentru Știrile B1.

"În acest moment, circulația a fostr reluată pe firul 1 de la Simeria către Petroșani cu restricții de viteză. În cursul zilei sperăm să intrăm în normal. Trenurile au fost reluate pe alte linii și în paralel s-au format trenuri către Târgu Jiu și litoral, astel încât călătorii să nu fie afectați. Există întârzieri, dar trenurile normale care erau în circulație au fost anulate și se circulă cu trenuri suplimentare", a declarat Adrian Vlaicu, director operațional CFR Călători.

Etichete: CFR, incendiu, locomotiva

0/0 COMENTARII

TRIMITE UN COMENTARIU

PE UNDE AM MAI UMBLAT...

    CITEŞTE TOATE REVIEW-URILE