O maşină de clasă mică, luată pe sus în cupa excavatorului de deszăpezireprimaria-sectorului-2-scoate-masinile-din-zapada-printr-o-procedura-speciala
primaria-sectorului-2-scoate-masinile-din-zapada-printr-o-procedura-speciala

Femeia a povestit la Realitatea tv că se afla în tură la spital când a primit un SMS de la vecini că maşina i-a fost ridicată din greşeală de un excavator al companiei Supercom care efectuează deszăpezirea în Sectorul 2.

Dimineaţă, când a ieşit din tură, şi-a găsit maşina cu luneta spartă şi complet acoperită de mormanele de zăpadă depozitate de Supercom pe marginea drumului.

Asta cu toate că Primăria Sectorului 2 a anunţat că ridică maşinile de pe marginea drumului, cu utilaje speciale,  pentru a efectua deszăpezirea.

Etichete: masina, realitatea, Sectorul 2, Supercom

0/0 COMENTARII
bula
17 feb 15:15
+0
VOTURI
-0

Daca masina doctoritei e asta din imaginea de mai sus, cum mama dracului era acoperita de zapada de angajatii primariei, cum lasati sa se inteleaga in articol, din moment ce se vede clar ca nici nu a fost vreo urma de interventie si nici nu aia instalatie de nins (uitati-va ca zapada de pe ea este depusa natural)?

O tampenie mai mare nu puteati arata.

Dar, nu ma mai mir la cat de calificat lucreaza presa in ziua de azi (minciuni, truncheri, denaturari, dezinformari).

In plus, ma intreb de ce doctora nu s-a obosit sa faca o "toaletare" masinii.... asa face si in casa, asa face si la spital?

lora
16 feb 22:05
+0
VOTURI
-0

Pai daca nu era lipsita de bun simt, nu s-ar fi intimplat asta. Sa ti-o deszapezesti pe viitor, mujer romena. Si citi nesimtiti nu sint ca ea!

David
16 feb 19:05
+0
VOTURI
-0

Daca proprietara isi deszapezea masina, poate n-avea norocul asta.

Se confirma ca "lenesul mai mult pagubeste" conform proverbului :))

TRIMITE UN COMENTARIU

PE UNDE AM MAI UMBLAT...

    CITEŞTE TOATE REVIEW-URILE