O multinaţională angajează 400 de persoane. Recrutarea se face pe platformele de socializareWebhelp, multinațională de origine franceză specializată în servicii de outsourcing, a lansat o campanie de recrutare unică în România – Ziua de Recrutare Online. Multinaționala oferă 400 de joburi şi recrutează direct de pe platformele de socializare,

 

 

O multinationala angajeaza 400 de persoane. Recrutarea se face pe platformele de socializare
O multinaţională angajează 400 de persoane. Recrutarea se face pe platformele de socializare
Foto: in4ks.wordpress.com

Evenimentul va avea loc vineri 31 ianuarie, și se va derula pe toate platformele de socializare ale companiei și în special pe pagina de facebook, potrivit unui comunicat Webhelp, scrie realitatea.net.

Webhelp România este în prezent în căutarea a 400 de noi colaboratori iar posturile disponibile sunt dedicate cunoscătorilor de limbi străine (franceză, germană, spaniolă, italiană, poloneză, engleză, olandeza, greacă, etc) și cuprind profile precum cele de consultant clientelă, backoffice adviser, customer adviser, partner relationship manager, client relation consultant, premium relationship manager, assistant for sales department, customer service relationship manager, digital writer, digital support consultant, tehnical product adviser sau conseiller produits beauté.

De la lansarea campaniei aproape 300 de persoane s-au înscris deja pentru a afla mai multe despre companie și cele 400 de joburi disponibile în cadrul Webhelp.

Cu sedii în București și Galați, Webhelp este o multinațională de origine franceză specializată în servicii de outsourcing. Creată în 2000, Webhelp are în prezent peste 35 de centre în 8 țări (Franța, Marea Britanie, Africa de Sud, Maroc, Belgia, România, Algeria, Madagascar) și peste 17 500 de salariați în întreaga lume.

Etichete: caut loc de munca, joburi, locuri de muncă, multinationala

0/0 COMENTARII

TRIMITE UN COMENTARIU

PE UNDE AM MAI UMBLAT...

    CITEŞTE TOATE REVIEW-URILE
    TOPUL ŞTIRILOR    ÎN ULTIMELE 24h