O nouă agenție de presă va fi lansată în RomâniaO nouă agenție de presă va fi lansată în România în această lună. News.ro este condusă de foști directori ai agenției Medifax. De altfel, și echipa editorială News.ro este formată în cea mai mare parte tot din jurnaliști care au lucrat la agenția Mediafax. Timp de o lună, accesul la toate materialele publicate pe www.news.ro va fi liber pentru potențialii clienți. Ulterior, accesul la fluxurile de știri se va face pe bază de abonament.

O noua agentie de presa este lansata in Romania
O nouă agenție de presă este lansată în România

Redacția News.ro este condusă, din funcția de director editorial, de către Dana Curcea (fost redactor-șef Mediafax) și, din funcția de redactor-șef, de către Mona Hera (fost redactor-șef Mediafax în ultimul an). Irinel Bucur (fost publisher Mediafax) este manager de proiect News.ro.

Agenția este condusă de către Cristian Dimitriu, din funcția de director general (fost director editorial Mediafax Group și, în perioada 2007-2011, director general Mediafax. De dezvoltarea agenției se va ocupa Orlando Nicoară (fost director general Mediafax Group).

”Am coagulat, în jurul News.ro, o echipă care reunește unii dintre cei mai buni jurnalișiti ai momentului. Putem astfel să ne asumăm faptul că, pe termen scurt, vom construi un nou brand de referință pentru presa românească. Avem know-how-ul și, mai ales, avem pasiunea pentru un jurnalism făcut ca la carte, premise ale unui produs media de succes”, a declarat directorul editorial al News.ro, Dana Curcea, potrivit profit.ro

Primele știri, reportaje și anchete News.ro vor fi publicate începând cu a doua parte a lunii februarie, prin intermediul unui website dedicat - www.news.ro. 

Timp de o lună, accesul la toate materialele publicate pe www.news.ro va fi liber pentru potențialii clienți. Ulterior, accesul la fluxurile de știri se va face pe bază de abonament.


Etichete: agenție de presă, mediafax, News.ro

0/1 COMENTARII
BANI BANI BANI
11 Feb 15:13
+0
VOTURI
-0
https://www.youtube.com/watch?v=1VYJ3UQCmtM

TRIMITE UN COMENTARIU

PE UNDE AM MAI UMBLAT...

    CITEŞTE TOATE REVIEW-URILE