O nouă arteră de circulaţie, deschisă pentru descongestionarea traficului auto în zona OborPrimăria Sectorului 2 anunţă că a fost deschisă o nouă arteră de circulaţie, pentru descongestionarea traficului auto în zona Obor. 

"Am deschis o noua artera de circulatie, care face strapungerea dintre strada Ziduri Mosi si Soseaua Electronicii, o solutie necesara pentru descongestionarea traficului in zona Obor.
Am reusit terminarea acestui proiect, dupa aproape 3 ani de "lupte" (discutii si tergiversari) pentru desfiintarea unei linii ferate dezafectate.


A fost amenajat sistemul rutier si trotuarele aferente, s-au montat marcaje pietonale, indicatoare rutiere verticale si orizontale, iar pentru fluidizarea traficului rutier, intersecția noii artere de circulatie cu strada Ziduri Mosi va fi semaforizata", anunţă primarul Sectorului 2, Mugur Mihai Toader care a participat la eveniment. 

0/2 COMENTARII
Andrei Ciocan
12 sep 00:13
+0
VOTURI
-0
Că multe trenuri trec pe acolo...Lăsând la o parte faptul că nu prea poți face un denivelat acolo...
nnnx
11 sep 15:42
+0
VOTURI
-0
Pentru Strada Baicului când se va investi într-un pasaj rutier care să substituie trecerea la nivel cu calea ferată??????????

TRIMITE UN COMENTARIU

PE UNDE AM MAI UMBLAT...

    CITEŞTE TOATE REVIEW-URILE
    TOPUL ŞTIRILOR    ÎN ULTIMELE 24h