O nouă avarie la metrou, marţi după-amiază. Un tren a fost BLOCAT la staţia Piaţa UniriiO nouă avarie la metrou a avut loc, marţi după-amiază, o garnitură de tren fiind BLOCATĂ la staţia de metrou Unirii. Călătorii au fost evacuaţi, după ce o garnitură a rămas blocat jumătate în staţie, jumătate în tunel. Asta după ce, în urmă cu numai o zi, o problemă similară a fost înregistrată şi la staţia Dristor 2. 

O noua avarie la metrou, marti dupa-amiaza. Un tren a fost BLOCAT la statia Piata Unirii
O nouă avarie la metrou, marţi după-amiază. Un tren a fost BLOCAT la staţia Piaţa Unirii

Metrourile NU au circulat aproximativ jumătate de oră, marţi după-amiază, pe magistrala 2 din cauza unei garnituri de tren care a rămas blocată la staţia Piaţa Unirii. Călătorii au fost debarcaţi şi preluaţi de un alt metrou. 

Circulaţia a fost reluată după circa 30 de minute, au declarat oficialii Metrorex, confirmând că a fost vorba de o defecţiune la o garnitură.

Cauza întreruperii circulaţiei metrourilor a fost legată de o defecţine tehnică, potrivit unui anunţ făcut prin staţie. Practic, o garnitură de tren a fost blocată la staţia Piaţa Unirii. 

Din cauza aceasta, majoritatea peroanelor de pe magistrala 2 de metrou au fost foarte aglomerate. 

Avarie la metrou la staţia Dristor 2, luni după-amiază. Circulaţia a fost reluată

O avarie a fost semnalată, luni după-amiază, la staţia de metrou Dristor 2 din Capitală. Incidentul a fost rezolvat în scurt timp, iar Metrorex anunţă că va efectua verificări.

Etichete: Metrorex, metrou, metrou blocat, Piaţa Unirii, statia piata unirii

0/1 COMENTARII
Secundarul General
30 mar 07:45
+0
VOTURI
-0
Metroul a ajuns pe mana unei adunaturi de incompetenti numiti politico-mafiot in functii pentru a alimenta partidele si pe baietii "destepti" din banul public. Mai o licitatie pentru metrouri din care curg suruburile, mai niste lifturi, mai o dublare de pret la cartele si se aduna banul. Pentru ei calatorul nu valoreaza nimic, motiv pentru care metrourile vin in statie la 10 minute precum un maxitaxi de Chiajna. La paragina si nepasarea care este acolo, fereasca sfantul de vreun accident!

TRIMITE UN COMENTARIU

PE UNDE AM MAI UMBLAT...

    CITEŞTE TOATE REVIEW-URILE