AVARIE la magistrala care alimentează cu agent termic zona BrâncoveanuRADET Bucuresti anuntă că, marti dimineata, în jurul orei 04.00, a avut loc o avarie la magistrala care alimenteaza din CET Progresul blocuri situate în zona Brâncoveanu din sectorul 4 al Capitalei. 145 de blocuri ar putea fi afectate. În aceste moment, ele sunt alimentate cu agent termic însă ar putea să apară disfuncționalități. 

AVARIE la RADET in zona Cosntantin Brancoveanu
AVARIE la RADET în zona Cosntantin Brâncoveanu

"Au fost efectuate manevre specifice sistemului de termoficare, avaria a fost izolata, iar cele 145 de blocuri din zona au fost alimentate astfel încât furnizarea încalzirii si a apei calde catre imobile nu a fost întrerupta, însa, izolat, pot aparea disfunctionalitati. Echipele RADET lucreaza în regim continuu pâna la remedierea avariei si finalizarea lucrarilor de reparatii", au precizat reprezentanții RADET într-un comunicat remis B365.ro. 

Din durata totala a interventiei la o avarie, perioada cea mai lunga de întrerupere a furnizarii energiei termice catre consumatori este cauzata de golirea instalatiei si ulterior, dupa interventia propriu-zisa, încarcarea sistemului pentru reluarea furnizarii încalzirii si a apei calde catre blocuri.

Reteaua de termoficare, care apartine patrimoniului public al Municipiului Bucuresti, are o vechime de peste 40 de ani, cei aproximativ 975 km de retea primara si alti 2.970 km de retea secundara nefiind înlocuiti.

Etichete: avarie, Constantin Brâncoveanu, RADET

0/0 COMENTARII

TRIMITE UN COMENTARIU

PE UNDE AM MAI UMBLAT...

    CITEŞTE TOATE REVIEW-URILE