O nouă avarie majoră la conductele RADET. Ce blocuri au rămas fără căldură şi apă caldă, vineriO nouă avarie majoră la conductele RADET a lăsat peste 100 de blocuri din Bucureşti fără căldură. Avaria afectează cartierul Militari, iar RADET preconizează că va fi remediată, cel târziu, la noapte. 

O noua avarie majora la conductele RADET. Ce blocuri au ramas fara caldura, vineri
O nouă avarie majoră la conductele RADET. Ce blocuri au rămas fără căldură, vineri
Foto: cugetliber.ro

Puteţi consulta blocurile rămase fără apă caldă şi căldură vineri, 8 ianuarie, AICI.

"A apărut o avarie la RADET în cursul dimineții, în zona Militari. Sunt afectate 110 blocuri", a declarat Alexandru Ichim, purtătorul de cuvânt al PMB.

Potrivit purtătorului de cuvânt al Primăriei Capitalei, astfel de avarii sunt cauzate de rețeaua veche.

"Este o rețea care este veche și din cauza aceasta apar aceste situații neprevăzute. În cursul zilei de azi (n.r. vineri) va fi remediată avaria, a apărut în cursul dimineții", a adăugat sursa citată.

Mii de bucureşteni din sectoarele 5 şi 6 ale Capitalei au rămas, luni şi marţi, fără căldură în calorifere. La momentul respectiv, RADET transmitea că ELCEN ar fi responsabilă de lipsa căldurii din apartamentele bucureştenilor, pentru că nu furnizează agent termic la temperatura optimă. La rândul său, şeful ELCEN Marcel Nicolaescu spune că a fost vorba de o defecţiune la cazanul 6 din zona de Vest a Capitalei şi, astfel, a fost întreruptă furnizarea agentului termic.


Etichete: apă caldă, avarie RADET, căldură, RADET

0/2 COMENTARII
TUDOR POPESCU
08 ian 16:14
+0
VOTURI
-0
NU E O RETEA VECHE , E O RETEA NEINTRETINUTA DE PROPRIETAR , ADICA DE PRIMARIE . DACA PRIMARIA ALOCA BANII NECESARI SE EFECTUA O -PROBA DE PRESIUNE NORMALA , LA 20 ATMOSFERE INCA DIN VARA , SE DEPISTAU PORII DIN RETEA SI SE MARACU GAURILE LA TIMP , SE INLOCUIAU TRONSOANELE DEFECTE SI ACUM AVARIILE ERAU MINORE.
Cris
08 ian 16:03
+0
VOTURI
-0
Am impresia ca e o facatura a RADET ca sa poata solicita scumpirea gigacaloriei, pe motiv de retele vechi, care crapa.

Parerea mea este ca trebuie facute investitii din banii existenti sau din banii Primariei, nu marind tariful la populatie.

TRIMITE UN COMENTARIU

PE UNDE AM MAI UMBLAT...

    CITEŞTE TOATE REVIEW-URILE
    TOPUL ŞTIRILOR    ÎN ULTIMELE 24h