O nouă cafenea în București. So! Coffee s-a deschis în Gara de NordO cafenea So! Coffee a fost deschisă în Gara de Nord de către compania Lagardere Travel Retail. Investiția a costat 150.000 euro. 

O noua cafenea in Bucuresti. So! Coffee s-a deschis in Gara de Nord
O nouă cafenea în București. So! Coffee s-a deschis în Gara de Nord

Cafeneaua are o capacitate de 80 de locuri şi este al patrulea spaţiu pe care firma îl deschide în Gara de Nord, alături de două magazine de tip news & convenience, sub brandul Relay, şi un restaurant Subway în sistem de franciză.

În afară de cafeneaua concept deschisă în Gara de Nord, Lagardere Travel Retail mai operează în România două cafenele sub brandul So! Coffee, în Aeroportul Internaţional Avram Iancu din Cluj-Napoca şi Aeroportul Internaţional Traian Vuia din Timişoara.

So! Coffee este un concept internaţional de cafenele prezente în zone de tranzit, precum aeroporturile şi gările, şi cuprinde, în total, 60 de cafenele în Polonia, Cehia, Franţa, Spania şi România.

Compania Lagardere Travel Retail este parte a grupului internaţional Lagardere şi îşi desfăşoară activitatea în zonele de news&convenience şi food service, administrând peste 200 de magazine news&convenience sub brandurile Inmedio şi Relay, şi 30 de localuri de food servce, sub brandurile 1 Minute, Le Café Inmedio, So! Coffee, Voyage Café şi Furore! Din 2012, operează primul restaurant în sistem de franciză, Subway Gara de Nord.

Sursa: Ziarul Financiar

 

Etichete: cafenea, Gara de Nord, So !Coffee

0/0 COMENTARII

TRIMITE UN COMENTARIU

PE UNDE AM MAI UMBLAT...

    CITEŞTE TOATE REVIEW-URILE
    TOPUL ŞTIRILOR    ÎN ULTIMELE 24h