O nouă cafenea Starbucks se deschide în PiperaStarbucks va deschide marţi prima cafenea din Pipera, în complexul de birouri Novo Park din nordul Capitalei, cu o suprafaţă de 200 metri pătraţi, fiind a opta locaţie din Bucureşti, şi ajunge la 11 unităţi în total, după numai câteva săptămâni de la ultima inaugurare, în Constanţa.

Noua cafenea este situată la parterul clădirii D a complexului de birouri Novo Park (complexul este format din şapte clădiri de birouri), dezvoltat de compania Genesis Development, deţinută de omul de afaceri Liviu Tudor, având acces atât din bulevardul Dimitrie Pompeiu, cât şi din strada Fabrica de Glucoză.

"Deschiderea acestei cafenele Starbucks reprezintă un pas firesc şi necesar pentru noi, un segment important din clienţii noştri activând sau având locul de muncă în clădirile de birouri din această zonă", a declarat joi, într-un comunicat, Costin Gheorghiu, district manager Starbucks România.

Până la sfârşitul anului, compania vrea să ajungã la 18 cafenele pe piaţa locală. În prezent, are 10 unităţi, dintre care şapte în Bucureşti şi câte una în Constanţa, Cluj-Napoca şi Timişoara.

Ultima locaţie a fost inaugurată la sfârşitul lunii august la Constanţa, în mall-ul Maritimo Shopping Center.

Starbucks a intrat pe piaţa din România în aprilie 2007, deschizând prima cafenea din Europa Centrală şi de Est, ca rezultat al unui joint-venture încheiat cu partenerul său european, grupul elen Marinopoulos. Grecii au pierdut franciza lanţului de cafenele în România, acţionariatul fiind schimbat la începutul anului cu un joint venture între mai mulţi antreprenori bulgari şi compania-mamă.

Starbucks are peste 20.000 de cafenele în 65 de ţări şi este cunoscută şi pentru marca proprie de cafea.

Etichete: cafenea, nou, Pipera, starbucks

0/0 COMENTARII

TRIMITE UN COMENTARIU

PE UNDE AM MAI UMBLAT...

    CITEŞTE TOATE REVIEW-URILE