O nouă campanie de colectare a deșeurilor mari, în Sectorul 2Primăria Sectorului 2 anunță că desfășoară o nouă campanie de colectare a deșeurilor voluminoase de la populație. Astfel, bucureștenii care vor să scape de aparatele vechi, frigiderele, combinele frigorifice stricate dar și alte electrocasnice, le pot scoate în fața locuinței pentru a fi ridicate GRATUIT de către operatorul de salubritate. 

O noua campanie de colectare a deseurilor mari, in Sectorul 2
O nouă campanie de colectare a deșeurilor mari, în Sectorul 2

Primarul Sectorului 2, Mihai Mugur Toader, vine în sprijinul locuitorilor sectorului 2 care își fac curățenie în case și îi anunță că sâmbătă, 31 august 2019, pot depozita din nou deșeuri voluminoase și DEE-uri în fața imobilelor de domiciliu, de unde vor fi ridicate gratuit de către S.C. Supercom S.A. între orele 09.00 – 14.00.

Pentru desfășurarea în bune condiții a programului, locuitorii sectorului 2 sunt rugați să sune și să anunțe adresa unde au depozitat gunoaiele la următoarele numere de telefon:

· 021.252.51.03 - Poliția Locală Sector 2

· 021.9941 – Poliția Locală Sector 2

· 021.9654 – S.C. Supercom S.A.

La solicitarea primarului sectorului 2, SC Supercom S.A. colectează gratuit de la populaţie deșeuri voluminoase, aparate electrice şi electronice vechi - aparate de uz casnic; echipamente informatice şi de telecomunicaţii; echipamente de larg consum; echipamente de iluminat; unelte electrice şi electronice; jucării, echipamente sportive şi de agrement.

În vederea bunei coordonări a activității, sectorul 2 a fost împărțit în 10 zone, unde, în intervalul orar 9.00 -14.00, echipajele Poliției Locale Sector 2 și S.C. Supercom S.A., sub coordonarea Primăriei Sectorului 2, vor patrula pe străzi în vederea identificării locurilor de depozitare a deșeurilor, ridicării și transportării acestora la centrele de colectare.

Etichete: colectare deseuri, deseuri mari, deseuri voluminoase, mugur mihai toader, Sectorul 2

0/0 COMENTARII

TRIMITE UN COMENTARIU

PE UNDE AM MAI UMBLAT...

    CITEŞTE TOATE REVIEW-URILE