Nouă campanie de plantări de pomi, în Capitală, demarată de Fundaţia "Din Suflet, pentru Suflet"FOTOFundaţia "Din Suflet, Pentru Suflet", condusă de Ştefan Florescu, a demarat o nouă campanie de plantări arbori în Capitală. În cadrul acţiunii de "înverzire" a spaţiilor publice din Sectorul 6 urmează să fie sădiţi, iniţial, 300 de stejari roşii ornamentali. În primăvară, voluntarii aceleiaşi fundaţii au plantat sute de flori ornamentale, în apropierea parcului Drumul Taberei, o zonă în care spaţiul verde a fost mult afectat din cauza lucrărilor la metrou şi nu numai. 

"Aşa cum am promis, continuăm campania de plantări, demarată în primăvara acestui an, prin intermediul Fundației Din Suflet, Pentru Suflet! Venim astfel în sprijinul asociaţiilor de proprietari din Sectorul 6, care îşi doresc să înfrumuseţeze spaţiile verzi din jurul imobilelor de locuit, însă nu au beneficiat de niciun fel de suport din partea Primăriei Sectorului 6", a declarat Ştefan Florescu, preşedintele Fundaţiei "Din Suflet, Pentru Suflet", organizatorul campaniei de plantări de pomi în Sectorul 6. 

Conform sursei citate, în cadrul campaniei din această toamnă vor fi plantaţi copaci în jurul blocurilor de locuinţe din Sectorul 6, dar şi în alte zone indicate de locuitorii Sectorului 6 ca fiind deficitare în privinţa spaţiului verde. 

Potrivit preşedintelui Fundaţiei, pentru început vor fi plantaţi 300 de puieţi, urmând ca numărul lor să crească în funcţie de solicitările locatarilor. 

"Noi oferim materialul dendrologic - într-o primă etapă, 300 de bucăți de stejar roșu ornamental, material care a fost donat Fundației și pe care îl vom distribui asociaţiilor de proprietari de pe raza Sectorului 6. Pentru toate plantările pe care urmează să le executăm am obţinut deja avizele impuse de legislaţia în vigoare. Copiii noştri merită să trăiască într-un mediu curat şi sănătos", şi-a motivat gestul Ştefan Florescu. 

O altă campanie de "înverzire" a Sectorului 6 a fost demarată de Fundaţia "Din Suflet, Pentru Suflet" în această primăvară. 

Astfel, cu ocazia zilei de 1 mai, voluntarii Fundaţiei au plantat sute de flori ornamentale în zona Parcului Drumul Taberei, zonă văduvită în privinţa spaţiului verde din cauza lucrărilor la metrou şi nu numai. 

Etichete: copaci, fundatia din suflet pentru suflet, plantari arbori, plantari pomi, Sectorul 6, Ștefan Florescu, stejari rosii ornamentali

0/3 COMENTARII
Zsombor
06 nov 01:48
+0
VOTURI
-0
Andreea M esti penibila. Faptul ca stii cine e, ce a facut si ii iei apararea, imi spune ca esti apropiata de acest hotoman.
Andreea M.
28 oct 12:28
+0
VOTURI
-0
De ce credeti ca este un hot,ca nu il voteaza nimeni si ca insista degeaba?
Macar se implica pentru sectorul 6,de insistat chiar nu insista deloc,doar ajuta sectorul,nu ca alte persoane politice care zic ca fac si de fapt ard gazul degeaba,iar de votat are cine sa il voteze.
Zsombor Ygen
28 oct 00:31
+0
VOTURI
-0
Hotul Stefan Florescu insista degeaba... Nu-l voteaza nimeni primar.

TRIMITE UN COMENTARIU

PE UNDE AM MAI UMBLAT...

    CITEŞTE TOATE REVIEW-URILE