O nouă clădire de birouri lângă Parcul HerăstrăuPiața de birouri se extinde spre Parcul Herăstrău. O clădire de birouri cu 7 etaje este propusă pe Șoseaua București-Ploiești, chiar lângă cel mai mare parc din Capitală. Construcția a început deja însă proprietarul vrea să mai adauge câteva etaje peste cele prevăzute în autorizația de construire și are nevoie de aprobarea Consiliului General al Municipiului București. 

O noua cladire de birouri langa Parcul Herastrau
O nouă clădire de birouri lângă Parcul Herăstrău

Pe Șoseaua București-Ploiești nr.1-1B a început construirea unei noi clădiri de birouri. Terenul pe care se ridică noua construcție se află în zona protejată nr.83 - Parcul Herăstrău. 

Conform unui Plan Urbanistic Zonal aprobat în 2007 pentru acest proiect, construcția propusă avea un regim de înălțime 2S+P+5 etaje. După începerea lucrărilor de construire, investitorii, SC Monolit Plaza SRL și SC BASP Property SRL, s-au răzgândit. Acum vor o clădire și mai înaltă lângă parc. Astfel, a fost întocmit un nou proiect de Plan Urbanistic Zonal prin care se se solicită aproape dublarea indicatorilor urbanistici avizați anterior. Mai exact înălțimea maximă admisă crește de la 24 de metri la 40 de metri, iar noul regimul de înălțime este 4S+P+M+7E. Practic se mai adaugă două nivele în subsol, un mezanin și două etaje. 

Clădirea de birouri va avea o suprafață construită de 1.015 metri pătrați și este ridicată pe un teren de 3.386 metri pătrați. De asemenea, pe 1.015 mp vor fi amenajate spații verzi, iar pe 1354 mp alei și circulații.

Proiectul este dezvoltat de SC Monolit Plaza SRL și SC BASP Property SRL, cele două companii care dețin și terenul. 

Planul Urbanistic Zonal este deocamdată în dezbatere publică. Pentru a fi realizat va trebui aprobat de Consiliul General al Municipiului București. 

Etichete: birouri, Parcul Herăstrău, plan urbanistic zonal, PUZ

0/3 COMENTARII
Violeta
04 dec 22:52
+0
VOTURI
-0
Oferta de munca part-time extrem de serioasa si legala in toata tara!
Proiectul se lanseaza oficial, luna viitoare si international!! Primeste acum cursul gratuit si inscrie-te! Cere “ info ” la adresa de email: rosuvioleta2007@gmail.com
journalism
04 dec 19:12
+0
VOTURI
-0
journalist check your story.
the complete structure and underground is already build without -the missing- puz. in Romania we build and then fix the paperwork afterwards- nobody checks.
Sad.
zzz
04 dec 10:28
+0
VOTURI
-0
asa fac toti ... o sa mai faca o cerere apoi de inca 2 etaje samd .. exemplu sunt blocurile din sectorul 6 - cele care se ridica intre blocuri ...

TRIMITE UN COMENTARIU

PE UNDE AM MAI UMBLAT...

    CITEŞTE TOATE REVIEW-URILE