O nouă echipă de fotbal apare în BucureştiO nouă echipă de fotbal va apărea în București, care va juca pe Arena Națională și va avea grupe de copiii și juniori, dar și o echipă de seniori. Echipa va fi înființată de CSM București, club susținut financiar de Primăria Capitalei.

O noua echipa de fotbal apare in Bucuresti
O nouă echipă de fotbal apare în Bucureşti

Pentru înființarea echipei a fost cerută aprobarea primarului general al Capitalei. Una dintre variante este și preluarea brandului Sportul Studențesc sau Rapid București.

"Avem însă un stadion foarte mare și frumos, de care nu nu putem beneficia, pentru că nu avem echipă (Arena Națională, construită preponderent din bugetul Primăriei - n.r.). De aceea, am decis să ne dezvoltăm și pe această ramură. CSM București va avea echipă de fotbal, cu grupe de copiii și juniori, dar și cu echipă de seniori. Deocamdată așteptăm aprobarea primarului Gabriela Firea și a celor din Consiliul Local. Când se va da verde, vom vedea ce soluție alegem. Nu e așa greu de făcut acest proiect. Sunt două cluburi în București cu o mare tradiție care se zbat în mediocritate. Vorbim de Sportul Studențesc și de Rapid. Două cluburi de tradiție, cu palmares frumos, iar în cazul Rapidului și cu o galerie fantastică. Aceste cluburi au și grupe de copii și juniori, care funcționează așa cum pot. Putem prelua una dintre ele, pentru a o ridica la nivelul la care ar trebui să fie", a anunțat noul director general interimar al clubului, Alin Petrache, la adevarul.ro.

El a cerut deja dublarea bugetului clubului, de la 10 milioane de euro în acest an la 20 de milioane de euro.

Etichete: CSM Bucureşti, echipa de fotbal bucureşti, echipa de fotbal nouă

0/0 COMENTARII

TRIMITE UN COMENTARIU

PE UNDE AM MAI UMBLAT...

    CITEŞTE TOATE REVIEW-URILE