O nouă emisiune la PRO TV, de tipul "Surprize, surprize", prezentată de ştirista Amalia EnachePRO TV va difuza, în numai câteva săptămâni, o nouă emisiune bazată pe factorul emoţional "Clipa de fericire". Emisiunea va putea fi urmărită în zilele de miercuri, gazda emisiunii fiind ştirista Amalia Enache. 

O noua emisiune la PRO TV, de tipul "Surprize, surprize", prezentata de stirista Amalia Enache (Foto adevarul.ro)
O nouă emisiune la PRO TV, de tipul "Surprize, surprize", prezentată de ştirista Amalia Enache (Foto adevarul.ro)

Amalia Enache, prezentatoarea știrilor de noapte de la Pro TV, va fi gazda unui nou format de emisiune, tip „Surprize – surprize", care se va numi Clipa de fericire.

La prezentarea grilei de toamnă, oficialii Pro TV au prezentat show-ul drept unul de Prime-Time. Specificul programului: Clipa de fericire aduce în față oameni cu povești de viață impresionante, cărora li se vor îndeplini dorințe și le vor fi oferite momente de bucurie, ca răsplată pentru faptele lor. 

Emisiunea va intra pe tronsonul pe care rulează în prezent Visuri la cheie. Programul cu Dragoș Bucur gazdă are în aces sezon opt ediții. Cum patru au fost deja difuzate, Clipa de fericire ar urma să intre pe post după mijlocul lunii noiembrie, anunţă paginademedia.ro.

Etichete: Amalia Enache, clipa de fericire, pro tv, surprize surprize

0/0 COMENTARII

TRIMITE UN COMENTARIU

PE UNDE AM MAI UMBLAT...

    CITEŞTE TOATE REVIEW-URILE