O nouă emisiune la PRO TV. Televiziunea înscrie la OSIM „Supraviețuitorul”Se anunță o nouă emisiune la Pro TV. Televiziunea a depus la Oficiul de Stat pentru Invenții și Mărci o solicitare pentru a înscrie un nou titlu de emisiune, Supraviețuitorul. Este o procedură obișnuită făcută de televiziuni atunci când posturile se pregătesc de lansarea unui nou format.

O noua emisiune la PRO TV. Televiziunea inscrie la OSIM „Supravietuitorul”
O nouă emisiune la PRO TV. Televiziunea înscrie la OSIM „Supraviețuitorul”

Pro TV a depus la Oficiul de Stat pentru Invenții și Mărci o solicitare pentru a înscrie un nou titlu de emisiune, Supraviețuitorul.

Supraviețuitorul este traducerea numelui unui show internațional de succes peste Ocean. Este vorba despre reality-show-ul Survivor, difuzat din anul 2000 în SUA, având 31 de sezoane. 

Potrivit informațiilor paginademedia.ro, Pro TV se pregătește pentru acest format, dar nu sunt încă stabilite detaliile legate de data difuzării.

 Survivor este o emisiune concurs, în cadrul căreia un grup de oameni este izolat în diverse locuri sălbatice. În fiecare episod este eliminat câte un concurent, până când în final rămâne doar marele câștigător. În variantele din SUA, au fost difuzate câte două sezoane în fiecare an la postul CBS. Producția a fost filmată în locuri exotice din Africa, Asia, Oceania, America de Nord și America de Sud.

Etichete: emisiune, OSIM, pro tv, Supraviețuitorul

0/0 COMENTARII

TRIMITE UN COMENTARIU

PE UNDE AM MAI UMBLAT...

    CITEŞTE TOATE REVIEW-URILE