O nouă extragere la LOTERIA BONURILOR FISCALE, duminică -18 octombrie 2015. Ce bonuri sunt eligibileLOTERIA BONURILOR FISCALE, duminică, 18 octombrie 2015. O nouă extragere la LOTERIA BONURILOR FISCALE urmează să aibă loc duminică, 18 octombrie 2015. La extragere, participă bonurile fiscale emise în lua septembrie. 

O noua extragere la LOTERIA BONURILOR FISCALE, duminica -18 octombrie 2015. Ce bonuri sunt eligibile (Foto fanatik.ro)
O nouă extragere la LOTERIA BONURILOR FISCALE, duminică -18 octombrie 2015. Ce bonuri sunt eligibile (Foto fanatik.ro)

LOTERIA BONURILOR FISCALE, duminică, 18 octombrie 2015.  Duminica va avea loc cea de-a patra extragere lunara din 2015 la Loteria bonurilor fiscale. Eligibile sa participe la aceasta sunt bonurile emise intre 1 si 30 septembrie.

Conform calendarului extragerilor lunare din acest an, bonurile castigatoare in urma extragerii de duminica vor putea fi depuse la orice unitate teritoriala a Agentiei Nationale de Administrare Fiscala (ANAF) in intervalul 19 octombrie – 17 noiembrie, informează romaniatv.net. 

LOTERIA BONURILOR FISCALE, duminică, 18 octombrie 2015. In prima faza, este ales un numar cuprins intre 1 si 999 inclusiv. Acesta reprezinta valoarea totala a bonului fiscal (fara subdiviziunile leului), inclusiv taxa pe valoarea adaugata. Numarul este format in urma extragerii succesive a trei serii de cifre cuprinse intre 0 si 9.

Apoi, este ales un numar care reprezinta ziua emiterii bonului fiscal, aferenta lunii septembrie.

LOTERIA BONURILOR FISCALE, duminică, 18 octombrie 2015. Fondul de premiere pentru extragerea din aceasta luna este de un milion de lei, suma din care vor fi acordate cel mult 100 de premii.

Castigatorii vor putea sa depuna la unitatile ANAF bonul fiscal castigator (in original), o copie a actului de identitate/pasaportului si o cerere de revendicare. In cel mult 60 de zile de la expirarea termenului de revendicare (in acest caz, pana pe 16 ianuarie 2016), banii vor fi virati in contul castigatorului/castigatorilor, scrie avocatnet.ro.

LOTERIA BONURILOR FISCALE, duminică, 18 octombrie 2015.  Pentru a fi considerat castigator, un bon fiscal trebuie sa indeplineasca mai multe conditii, dupa cum urmeaza:

sa fie emis de un aparat de marcat electronic fiscal;
sa fie lizibile toate informatiile obligatorii (asa cum sunt prevazute de Ordonanta de urgenta a Guvernului nr. 28/1999);
sa aiba valoarea totala in lei egala cu valoarea extrasa;
sa fie emis in ziua extrasa;
sa nu aiba mentionat niciun cod de inregistrare fiscala al cumparatorului.
Loteria bonurilor fiscale a fost gandita pentru a combate evaziunea fiscala si este destinata doar persoanelor fizice care detin bonuri fiscale emise pe teritoriul Romaniei pentru cumpararea de bunuri/servicii.

Etichete: bonuri fiscale, duminic 18 octombrie 2015, extragere, loteria bonurilor fiscale

0/0 COMENTARII

TRIMITE UN COMENTARIU

PE UNDE AM MAI UMBLAT...

    CITEŞTE TOATE REVIEW-URILE