O nouă grădiniţă, cu 120 de locuri, deschisă în Bucureşti. VEZI CUM ARATĂGrădinița funcţionează în incinta Școlii Generale nr. 81 din str. Nerva Traian nr. 33.

Ministrul Educației, Cercetării, Tineretului și Sportului, Ecaterina Andronescu, inspectorul general al Municipiului București, Constantin Trăistaru şi primarul Sectorului 3, Robert Sorin Negoiţă, au inaugurat luni o nouă grădiniţă, cu o capacitate de 120 de locuri în incinta Școlii Generale nr. 81 din str. Nerva Traian nr. 33.

Grădinița ocupă o suprafață de 2.324 mp, este construită pe trei nivele (S+P+1) și cuprinde module educaționale compuse din sală de activități/odihnă, grup sanitar copii (inclusiv grup sanitar pentru copiii cu dizabilități), vestiare, cabinet medical, izolator cu grup sanitar, bloc alimentar, oficiu alimente, centrală termică, adăpost protecție civilă, spălătorie, plus depozitări rufe, birou educatori și directori.

"Grădinița nr. 81 este un obiectiv foarte important pentru că în această zonă aveam prea puține locuri la grădinițe raportat la numărul de copii. În prezent ne facem planuri să o extindem. De asemenea, în cel mai scurt timp vom demara lucrările la o altă grădiniță pe bd. Octavian Goga", a declarat Robert Sorin Negoiță, primarul Sectorului 3.

La noua unitate de învăţământ pentru preşcolari pot fi aduşi copii de la trei ani, preţul pe care trebuie să îl plătească părinţii fiind de 14 lei pe zi. 

Grădiniţa funcţionează după un program prelungit, respectiv de luni până vineri între orele 08.00-18.00. 

În prezent, în Sectorul 3 sunt 24 de grădinițe cu personalitate juridică. 

Etichete: 22 octombrie 2012, capacitate, grădiniţă, inaugurare, locuri, pret, Robert Sorin Negoiţă, Sectorul 3

0/0 COMENTARII

TRIMITE UN COMENTARIU

PE UNDE AM MAI UMBLAT...

    CITEŞTE TOATE REVIEW-URILE