O nouă intrare în mall-ul Plaza România FOTOReprezentanţii Plaza România anunţă vizitatorii că au la dispoziţie o nouă intrare în mall, situată pe latura sud.

O noua intrare in mall-ul Plaza Romania FOTO
O nouă intrare în mall-ul Plaza România FOTO

Conform unui comunicat de presă remis de Plaza România, noua intrare permite accesul în centrul comercial din bulevardul Timișoara.

Lucrările la noua intrare sudică a Plaza România, care leagă mall-ul de bulevardul Timișoara, au durat șase luni. Construirea acestei intrări se impunea deoarece bulevardul este una din cele mai populate artere din București, având un număr anual de vizitatori de aproximativ 12 milioane, informează comunicatul.

Intrarea facilitează accesul pietonal în zona de sud la nivelul parterului, atât de la nivelul parcării supraterane, cât și dinspre mijloacele de transport în comun. Placa de la nivelul parterului a fost extinsă, acoperind integral curtea de lumina existentă și realizând baza unui nou spațiu deschis de tip atrium. În plus, se vor crea noi spații comerciale cu funcțiunea de cafenele, care vor avea fațada vitrată către bulevardul Timișoara.

Pe 5 februarie, primii 10 clienți care au trecut pragul noii intrări au primit câte un Fidelicard cu puncte în valoare de 200 de lei.

Inaugurarea noii intrări face parte din lucrările de extindere și de renovare care sunt în plină desfășurare la Plaza România. 

Etichete: mall Plaza, Plaza România

0/1 COMENTARII
vlad
12 feb 10:49
+0
VOTURI
-0
Se straduiesc saracii, dar AFI oricum ii falimenteaza.

TRIMITE UN COMENTARIU

PE UNDE AM MAI UMBLAT...

    CITEŞTE TOATE REVIEW-URILE