O nouă lovitură pentru Becali: Steaua ar putea fi exclusă din EuropaGigi Becali a fost condamnat, in 2013, la trei ani si jumatate de inchisoare, dar 2014 i-ar putea aduce o lovitura teribila: o noua condamnare, intr-un dosar de spalare de bani in care a implicat clubul Steaua, care ar putea fi exclus din cupele europene!

Steaua risca excluderea din Europa
Steaua riscă excluderea din Europa
Foto: gsp.ro

Gigi Becali este urmarit penal intr-un nou dosar, pentru spalare de bani, iar un verdict nefavorabil ar putea avea consecinte grave si asupra clubului Steaua. Boss-ul ros-albastrilor este acuzat ca si-ar fi creditat fictiv mai multe firme, pentru a solicita ulterior in concret acele sume de bani. Una dintre companii este chiar cea care administreaza FC Steaua, sustin procurorii DIICOT Iasi, conform GSP.

Astfel, o noua condamnare pentru Gigi Becali in acest dosar va avea repercursiuni si asupra clubului de fotbal. In vara, UEFA a stabilit ca Steaua se va afla in perioada de probatiune pana in 2018, dupa condamnarea lui Gigi Becali in Dosarul Valiza. Orice alta implicare a clubului in afaceri dubioase va atrage automat excluderea din competitiile europene!

Sursa: realitatea.net

Etichete: dosar penal, Europa, Gigi Becali, spalare de bani, Steaua, UEFA

0/0 COMENTARII

TRIMITE UN COMENTARIU

PE UNDE AM MAI UMBLAT...

    CITEŞTE TOATE REVIEW-URILE
    TOPUL ŞTIRILOR    ÎN ULTIMELE 24h