O nouă organigramă la CNADNR. Homor: "Numărul directorilor va fi redus"Directorul CNADNR, Catalin Homor, a anuntat luni ca CNADNR va avea o noua organigrama si ca numarul directorilor va fi redus.

O noua organigrama la CNADNR. Homor: "Numarul directorilor va fi redus"
O nouă organigramă la CNADNR. Homor: "Numărul directorilor va fi redus"
Foto: bzi.ro

Catalin Homor, directorul general al CNADNR, a declarat luni, in cadrul unei conferinte de presa, ca misiunea sa in cadrul Companiei este de a lua masuri de reformare si a anuntat ce schimbari au avut loc deja in cadrul institutiei, dar si ce modificari substantiale vor urma, mai ales in ceea ce priveste personalul si codnucerea Companiei.

Homor a anuntat ca vrea sa demareze un Audit de personal la nivelul CNADNR pentru a vedea de cati oameni si de ce profesii este nevoie mai exact in Companie, astfel incat sa se evite angajarile si posturile inutile, informeaza hotnews.ro. In plus, seful CNADNR a precizat ca va fi implementat un departament de control intern care sa monitorizeze activitatile unde riscul de frauda este crescut. Alte proiecte vizeaza un departament propriu de proiectare si dezvoltarea capacitatii CNADNR de interventie in regim propriu pe santiere, ca un mesaj trimis "constructorilor neseriosi".

Directorul Companiei de Drumuri precizeaza ca una dintre masurile ce urmeaza a fi implementate a fost realizarea unui Departament de Proiectare la nivelul CNADNR, "ca o parghie de a jongla cu evolutia si implementarea proiectului", precum si intentia CNADNR de a realiza diverse lucrari in regim propriu, cu propriile resurse, precum refacerea sectorului demolat din autostrada A1 Orastie - Sibiu Lot 3.

"Asta e ca un semnal dat constructorilor care sunt neseriosi. In orice moment putem lua decizia ca lucrarile sa fie finalizate in regie proprie si contractele sa fie reziliate", a spus Homor.

"La nivelul companiei, in noua organigrama ce va fi implementata intr-un timp foarte scurt, vom avea un Departament de Control Intern, ce va controla tot ce inseamna activitati in cadrul Companiei, unde probabilitatea si riscul de a se consuma frauda este crescut", a spus Homor.

"In momentul de fata putem spune ca posturile de conducere sunt supradimensionate. Avem in vedere o serie de masuri de diminuare a acestor posturi. Organigrama va fi publicata intr-o perioada destul de scurta", a mai precizat directorul CNADNR.

Etichete: Cătălin Homor, CNADNR

0/2 COMENTARII
DOSAR DNA CATALIN HOMOR
08 mai 11:46
+0
VOTURI
-0
Reamintim tuturor colegilor din CNADNR Central, DRDP 1-7, CESTRIN ca au obligatia legala si datoria de angajat intr-o structura de interes national de a sesiza imediat organele statului: SRI, SIE, DNA, DIICOT OLAF , DLAF, Comisia Europeana precum si ambasadele straine la Bucuresti despre orice fapta de incalcare a legii, coruptie, presiuni si incercari de intimidare savarsite de gasca abuziva corupta si infractionala condusa de prietenul samsarilor imobiliari homor catalin, vremelnic interimar la CNADNR.

NU uitati ca CNADNR este o structura de interes national pentru Romania si la nivel European si ca acesti iresponsabili blocheaza cu buna stiinta de luni de zile activitatea, fiind numit si sustinuti de persoane ce sunt in diverse anchete penale.

Mentionam ca virtutea legi, orice blocare/sabotare a activitatii CNADNR sau incercarea de a impune la conducerea si structura acesteia a persoanelor cu dosare penale sau cu interese obscure si legaturi periculoase intra in atentia CSAT si a Presedintelui Romaniei.
Pe cale de cosnecinta aveti obligatia sa actionati!
Catalin Homor Truica Stelu
05 apr 10:24
+0
VOTURI
-0
Catalin Homor si Mafia Imobiliara: Stelu, Remus Truica , Pescariu

http://www.antena3.ro/actualitate/catalin-homor-cnadnr-ministru-transporturilor-340774.html

TRIMITE UN COMENTARIU

PE UNDE AM MAI UMBLAT...

    CITEŞTE TOATE REVIEW-URILE