O nouă parcare cu 1.000 de locuri sub Bulevardul Decebal din BucureştiPrimarul Sectorului 3, Robert Negoiţă, a anunţat într-un interviu acordat Hotnews.ro că administraţia locală intenţionează să construiască o parcare subterană cu o capacitate de 1.000 de locuri sub Bulevardul Decebal. 

O noua parcare cu 1.000 de locuri sub Bulevardul Decebal din Bucuresti
O nouă parcare cu 1.000 de locuri sub Bulevardul Decebal din Bucureşti

"Avem un proiect amplu pe bd. Decebal, vom edifica sub tot bulevardul o parcare subterană. Estimarea proiectanților este la 20 milioane euro pentru acest proiect, dar ne va costa cel mult la jumătate, fiindcă vom face cu societatea noastră. Vor fi circa 1.000 de locuri de parcare", a precizat primarul  Sectorului 3, Robert Negoiţă, în interviul Hotnews. 

Conform sursei citate, în ultimii ani capacitatea de parcare ar fi crescut cu 15% în sector, până la aproximativ 60.000 de locuri de parcare de reşedinţă. 

"De când sunt primar, prin reorganizare am crescut cu vreo 15% capacitatea de parcare, avem cam 60.000 locuri de parcare de reședință".
"Trebuie să definitivăm sistemul, suntem aproape. Suntem cred singura administrație din țară care are harta parcărilor făcută publică. Noi organizăm deja de luna viitoare licitație pentru locurile de parcare, cât se poate de transparent, și încercăm să eliminăm cât de mult zona de corupție. Dar avem nevoie ca Poliția Locală să beneficieze de niște sisteme de verificare performantă. Sună cetățenul că i-a ocupat ocupat cineva locul de parcare. Vine Poliția și are dificultăți să identifice care este adevărul, al cui este locul. Am situații în care vin doi cetățeni cu două autorizații. Până nu clarificăm ale cui sunt locurile, este o chestiune de timp și de resursă umană, nu avem multă resursă umană și nici nu încurajăm, fiindcă costă. Dar suntem în reorganizare și o să rezolvăm", a menţionat edilul. 

Etichete: locuri parcare sectorul 3, parcare bulevardul decebal, parcare subterană, robert negoita, Sectorul 3

0/0 COMENTARII

TRIMITE UN COMENTARIU

PE UNDE AM MAI UMBLAT...

    CITEŞTE TOATE REVIEW-URILE